Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

"Oh, Ramona" filmul cu record de box office în România ajunge pe Netflix, alături de alte pelicule ale Cristinei Jacob

"Oh, Ramona" a stabilit recorduri de box office în ţara noastră şi a ajuns recent pe Netflix, dar nu este singur. Alte 3 filme ale regizoarei Cristina Jacob sunt disponibile prin acelaşi serviciu de streaming, lucru important de remarcat, pentru că Netflix în general nu oferea content românesc.
Oh Ramona poster 2019 film Netflix

Oh Ramona poster 2019 film Netflix (foto: Cristina Jacob)

Comedia romantică "Oh, Ramona!" regizată de Cristina Jacob a început să fie disponibilă de sâmbătă, 1 iunie prin platforma Netflix. Astfel peisajele din Braşov şi Constanţa, dar şi păţaniile lui Andrei şi Ramona se pot vedea în 190 de ţări. Disponibilitatea printr-o reţea globală a unei pelicule autohtone încă nouă este o premieră.

Filmul a stabilit deja recorduri pe plan local, cu 260.531 de spectatori în cele 3 luni cât a rulat pe marile ecrane. Tot în această perioadă au ajuns pe Netflix şi alte 3 filme ale Cristinei Jacob, "#Selfie69", "Poveste de Dragoste" şi "Selfie". "Oh, Ramona!" este un film realizat pe baza best seller-ului "Suge-o Ramona!", cartea fenomen scrisă de Andrei Ciobanu (publicată în 2015).

Titlul cu aer de clickbait şi abordarea comic-vulgară şi naiv-perversa a prins multă lume. Filmul şi cartea spun povestea lui Andrei, un adolescent tocilar, care descoperă amorul şi senzualitatea în braţele a doua muze neaşteptate: Ramona şi Anemona. Cu Ramona este o veritabilă relaţie cu năbădăi, din care rezultă momentele comice.

Filmul este dublat în limba engleză pe Netflix şi are destul de mulţi actori de origine străină. Holly Horne o joacă pe Anemona, iar Aggy K Adams pe Ramona, în vreme ce Bogdan Iancu este Andrei. Apare şi Smiley în rolul unui poliţist, dar şi pe coloana sonoră, cu piesa "Vals". De departe cea mai catchy piesă din film este chiar cea titulară "Oh, Ramona", a lui Jean Gavil cu Geneva. Melodia a ajuns rapid un hit, imediat după debutul filmului. În afară de Smiley, în comedie mai apar şi Feli şi Laura Giurcanu.

Comedia "Oh, Ramona!" este o producţie Zazu Film, distribuită de Jacob Bros şi a rulat la debut în 92 de săli de cinema din 50 de oraşe din România. Pentru realizarea peliculei a fost nevoie de 3 ani şi jumătate de muncă şi 35 de zile de filmare. Cei 3 protagonişti au fost aleşi din 70.000 de tineri înscrişi la casting pentru rolurile principale.

Pe Bogdan Iancu (Andrei Ciobanu) îl ştiţi din filmul de Crăciun "Ho Ho Ho".

Citește mai multe despre FeliSmiley
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine sunt cei mai bogați cântăreți ai lumii în 2019

Industria muzicală produce an de an sute de milioane de dolari. Pentru a ajunge, însă, în topul celor mai bogați...

Închide