Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Miley Cyrus, Lana Del Rey și Ariana Grande apar pe soundtrack-ul noului film "Charlie’s Angels" - TEASER

Miley Cyrus, Lana Del Rey și Ariana Grande au înregistrat împreună o piesă ce apare pe coloana sonoră a noii pelicule "Charlie’s Angels". Single-ul va fi lansat în curând, până atunci fanii putând asculta un scurt fragment audio, făcut public de Miley.
Lana Del Rey / Miley Cyrus / Ariana Grande

Lana del Rey / Miley Cyrus / Ariana Grande

Așa cum se zvonea în presă de săptămâna trecută, Miley Cyrus, Lana Del Rey și Ariana Grande vor lansa în curând o colaborare de zile mari. Cele trei artiste au înregistrat o piesă ce se va auzi pe coloana sonoră a anticipatei pelicule "Charlie’s Angels".

Anunțat încă din 2017, noul film "Charlie’s Angels" este o continuare a seriei din anii ’70 și 2000. Pelicula este regizată de Elizabeth Banks și le are în rolurile principale pe Ella Balinska, Naomi Scott și Kristen Stewart.

Momentan, titlul piesei înregistrate de Miley, Lana și Ariana nu este cunoscut, însă putem asculta un scurt fragment dezvăluit recent de Miley pe Instagram, Facebook și Twitter.

"Venim! @CharliesAngels @ArianaGrande @LanaDelRey", a scris artista, alăturând mesajului teaserul audio de mai jos.

TEASER: Piesă nouă Miley Cyrus, Lana Del Rey și Ariana Grande (soundtrack "Charlie’s Angels")

Noua versiune a peliculei "Charlie’s Angels" este primul film regizat de o femeie care apare pe marile ecrane din întreaga lume. Elizabeth Banks, ce joacă și rolul lui Bosley în film, este încântată de rezultat și încrezătoare în faptul că lungmetrajul ar putea concura cu alte producții ce au în rolurile principale femei, filme ca "Wonder Woman" sau "Captain Marvel".

"Publicul așteaptă cu nerăbdare aceste povești aspiraționale despre personaje reale, la care ne putem raporta și cred că femeile din filmele mele sunt cu siguranță reale, și mai important decât atat, sunt cu adevărat distractive", a declarat Elizabeth Banks.

"Charlie’s Angels" va ajunge în cinematografe pe 15 noiembrie 2019, primul trailer urmând să fie dezvăluit astăzi, pe 27 iunie.

Citește mai multe despre Ariana GrandeLana Del ReyMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bring Me The Horizon a lansat două piese noi: un cover şi o reinterpretare - AUDIO

Bring Me The Horizon a lansat două piese noi, în cadrul unei sesiuni speciale Spotify. E vorba despre un cover...

Închide