Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Justin Bieber îl provoacă pe Tom Cruise la o luptă în ringul UFC: "Tom, dacă nu accepți, înseamnă că ești speriat"

Justin Bieber hotărăște să ne capteze atenția cu un gest venit, aparent, de nicăieri. Starul pop l-a provocat pe actorul american Tom Cruise la o luptă în ringul UFC, stârnind nenumărate comentarii în online.
Justin Bieber / Tom Cruise

Justin Bieber / Tom Cruise (foto: Facebook Justin Bieber / Dimitrios Kambouris / WireImage (foto Tom Cruise))

La 25 de ani, Justin Bieber a avut deja în copilăria și adolescența sa mai multe momente ieșite din comun decât au alții în două vieți. A lansat patru albume de succes, a susținut turnee în întreaga lume, a colaborat cu Usher, Ludacris, Daddy Yankee și Ed Sheeran, s-a certat puțin cu autoritățile, interzicându-i-se să mai cânte în Argentina, iar recent s-a însurat cu fata visurilor sale, Hailey Baldwin.

Bifând toate aceste lucruri, Justin Bieber și-a dat seama că a sosit clipa să facă următorul pas în viața lui: să îl provoace pe Tom Cruise la o luptă în ringul UFC. Da, acesta este următorul lucru firesc pe care trebuia să îl facă. Sau cel puțin așa a fost aruncată propunerea în online: de parcă ar fi fost cel mai natural lucru cu putință.

"Vreau să-l provoc pe Tom Cruise la o luptă în octagon. Tom, dacă nu accepţi această luptă, înseamnă că eşti speriat şi nu o să poţi trăi cu vina. Cine vrea să organizeze lupta... @danawhite?", a scris Bieber pe Twitter, tăguindu-l pe Dana White, preşedintele UFC.

Tweet Justin Bieber

Tweet Justin Bieber

Răspunsul lui Tom Cruise nu a venit încă, însă pugilistul irlandez Connor McGregor și-a arătat imediat susținerea pentru inițiativa lui Bieber.

"Dacă Tom Cruise este îndeajuns de bărbat să accepte provocarea, McGregor Sports and Entertainment va găzdui lupta. Are Cruise curajul să lupte, ca în filmele sale? Rămâneți pe fir pentru a afla!", a scris Connor McGregor pe Twitter.

Tweet Conor McGregor ‏

Tweet Conor McGregor ‏

Subiectul unei posibile confruntări între Justin Bieber și Tom Cruise a încins spiritele în online, așa cum era de așteptat. Unii și-au arătat susținerea pentru Bieber, alții pentru Tom Cruise, existând evident și persoane care s-au rezumat la a face mișto pe seama ridicolului situației.

Ce pregătește de fapt Justin Bieber?

Povestea nu se încheie însă aici. Justin Bieber este susținut în această inițiativă și de către managerul său, Scooter Braun, care a intervenit în discuție tot printr-un tweet.

"Normal că a făcut asta (cu referire la faptul că Justin l-a provocat pe Tom Cruise). E o duminică la fel ca oricare alta. Dar nu am niciun interes în a urmări sau a sprijini această luptă decât dacă va include și niște sticlă sfărâmată la încheieturi și un urs viu care să intre în octagon la runda a 4-a. A, și banii ar trebui să fie donați, desigur", a scris Scooter Braun. 

Tweet Scooter Braun

Tweet Scooter Braun

Considerând că și managerul lui Bieber este implicat în această poveste, nu putem decât să intuim că totul nu e decât o campanie de teasing pentru ce va urma. Fie Justin Bieber se pregătește să lanseze o piesă ori un videoclip ce are legătură în vreun fel cu Tom Cruise sau cu unul dintre filmele în care acesta va juca, fie Justin Bieber va juca într-un film cu Tom Cruise, fie cei doi s-au implicat într-un eveniment caritabil și încearcă să-l promoveze într-un mod mai neconvențional. Acestea sunt doar câteva dintre variantele posibile. Trăgând însă linie, această provocare are cel mai probabil o campanie în spate, căreia îi servește viralizarea subiectului.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
BTS a lansat single-ul "Dream Glow", promovând propriul joc video - AUDIO

La nici 2 luni distanţă de la lansarea ultimului album, BTS revine cu un single numit "Dream Glow". Piesa este...

Închide