Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Justin Bieber îl provoacă pe Tom Cruise la o luptă în ringul UFC: "Tom, dacă nu accepți, înseamnă că ești speriat"

Justin Bieber hotărăște să ne capteze atenția cu un gest venit, aparent, de nicăieri. Starul pop l-a provocat pe actorul american Tom Cruise la o luptă în ringul UFC, stârnind nenumărate comentarii în online.

Publicat

pe

Justin Bieber / Tom Cruise
Justin Bieber / Tom Cruise │ FOTO: Facebook Justin Bieber / Dimitrios Kambouris / WireImage (foto Tom Cruise) www.imdb.com

La 25 de ani, Justin Bieber a avut deja în copilăria și adolescența sa mai multe momente ieșite din comun decât au alții în două vieți. A lansat patru albume de succes, a susținut turnee în întreaga lume, a colaborat cu Usher, Ludacris, Daddy Yankee și Ed Sheeran, s-a certat puțin cu autoritățile, interzicându-i-se să mai cânte în Argentina, iar recent s-a însurat cu fata visurilor sale, Hailey Baldwin.

Bifând toate aceste lucruri, Justin Bieber și-a dat seama că a sosit clipa să facă următorul pas în viața lui: să îl provoace pe Tom Cruise la o luptă în ringul UFC. Da, acesta este următorul lucru firesc pe care trebuia să îl facă. Sau cel puțin așa a fost aruncată propunerea în online: de parcă ar fi fost cel mai natural lucru cu putință.

"Vreau să-l provoc pe Tom Cruise la o luptă în octagon. Tom, dacă nu accepţi această luptă, înseamnă că eşti speriat şi nu o să poţi trăi cu vina. Cine vrea să organizeze lupta... @danawhite?", a scris Bieber pe Twitter, tăguindu-l pe Dana White, preşedintele UFC.

Tweet Justin Bieber

Tweet Justin Bieber

Răspunsul lui Tom Cruise nu a venit încă, însă pugilistul irlandez Connor McGregor și-a arătat imediat susținerea pentru inițiativa lui Bieber.

"Dacă Tom Cruise este îndeajuns de bărbat să accepte provocarea, McGregor Sports and Entertainment va găzdui lupta. Are Cruise curajul să lupte, ca în filmele sale? Rămâneți pe fir pentru a afla!", a scris Connor McGregor pe Twitter.

Tweet Conor McGregor ‏

Tweet Conor McGregor ‏

Subiectul unei posibile confruntări între Justin Bieber și Tom Cruise a încins spiritele în online, așa cum era de așteptat. Unii și-au arătat susținerea pentru Bieber, alții pentru Tom Cruise, existând evident și persoane care s-au rezumat la a face mișto pe seama ridicolului situației.

Ce pregătește de fapt Justin Bieber?

Povestea nu se încheie însă aici. Justin Bieber este susținut în această inițiativă și de către managerul său, Scooter Braun, care a intervenit în discuție tot printr-un tweet.

"Normal că a făcut asta (cu referire la faptul că Justin l-a provocat pe Tom Cruise). E o duminică la fel ca oricare alta. Dar nu am niciun interes în a urmări sau a sprijini această luptă decât dacă va include și niște sticlă sfărâmată la încheieturi și un urs viu care să intre în octagon la runda a 4-a. A, și banii ar trebui să fie donați, desigur", a scris Scooter Braun. 

Tweet Scooter Braun

Tweet Scooter Braun

Considerând că și managerul lui Bieber este implicat în această poveste, nu putem decât să intuim că totul nu e decât o campanie de teasing pentru ce va urma. Fie Justin Bieber se pregătește să lanseze o piesă ori un videoclip ce are legătură în vreun fel cu Tom Cruise sau cu unul dintre filmele în care acesta va juca, fie Justin Bieber va juca într-un film cu Tom Cruise, fie cei doi s-au implicat într-un eveniment caritabil și încearcă să-l promoveze într-un mod mai neconvențional. Acestea sunt doar câteva dintre variantele posibile. Trăgând însă linie, această provocare are cel mai probabil o campanie în spate, căreia îi servește viralizarea subiectului.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending