Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Justin Bieber îl provoacă pe Tom Cruise la o luptă în ringul UFC: "Tom, dacă nu accepți, înseamnă că ești speriat"

Justin Bieber hotărăște să ne capteze atenția cu un gest venit, aparent, de nicăieri. Starul pop l-a provocat pe actorul american Tom Cruise la o luptă în ringul UFC, stârnind nenumărate comentarii în online.
Justin Bieber / Tom Cruise

Justin Bieber / Tom Cruise (foto: Facebook Justin Bieber / Dimitrios Kambouris / WireImage (foto Tom Cruise))

La 25 de ani, Justin Bieber a avut deja în copilăria și adolescența sa mai multe momente ieșite din comun decât au alții în două vieți. A lansat patru albume de succes, a susținut turnee în întreaga lume, a colaborat cu Usher, Ludacris, Daddy Yankee și Ed Sheeran, s-a certat puțin cu autoritățile, interzicându-i-se să mai cânte în Argentina, iar recent s-a însurat cu fata visurilor sale, Hailey Baldwin.

Bifând toate aceste lucruri, Justin Bieber și-a dat seama că a sosit clipa să facă următorul pas în viața lui: să îl provoace pe Tom Cruise la o luptă în ringul UFC. Da, acesta este următorul lucru firesc pe care trebuia să îl facă. Sau cel puțin așa a fost aruncată propunerea în online: de parcă ar fi fost cel mai natural lucru cu putință.

"Vreau să-l provoc pe Tom Cruise la o luptă în octagon. Tom, dacă nu accepţi această luptă, înseamnă că eşti speriat şi nu o să poţi trăi cu vina. Cine vrea să organizeze lupta... @danawhite?", a scris Bieber pe Twitter, tăguindu-l pe Dana White, preşedintele UFC.

Tweet Justin Bieber

Tweet Justin Bieber

Răspunsul lui Tom Cruise nu a venit încă, însă pugilistul irlandez Connor McGregor și-a arătat imediat susținerea pentru inițiativa lui Bieber.

"Dacă Tom Cruise este îndeajuns de bărbat să accepte provocarea, McGregor Sports and Entertainment va găzdui lupta. Are Cruise curajul să lupte, ca în filmele sale? Rămâneți pe fir pentru a afla!", a scris Connor McGregor pe Twitter.

Tweet Conor McGregor ‏

Tweet Conor McGregor ‏

Subiectul unei posibile confruntări între Justin Bieber și Tom Cruise a încins spiritele în online, așa cum era de așteptat. Unii și-au arătat susținerea pentru Bieber, alții pentru Tom Cruise, existând evident și persoane care s-au rezumat la a face mișto pe seama ridicolului situației.

Ce pregătește de fapt Justin Bieber?

Povestea nu se încheie însă aici. Justin Bieber este susținut în această inițiativă și de către managerul său, Scooter Braun, care a intervenit în discuție tot printr-un tweet.

"Normal că a făcut asta (cu referire la faptul că Justin l-a provocat pe Tom Cruise). E o duminică la fel ca oricare alta. Dar nu am niciun interes în a urmări sau a sprijini această luptă decât dacă va include și niște sticlă sfărâmată la încheieturi și un urs viu care să intre în octagon la runda a 4-a. A, și banii ar trebui să fie donați, desigur", a scris Scooter Braun. 

Tweet Scooter Braun

Tweet Scooter Braun

Considerând că și managerul lui Bieber este implicat în această poveste, nu putem decât să intuim că totul nu e decât o campanie de teasing pentru ce va urma. Fie Justin Bieber se pregătește să lanseze o piesă ori un videoclip ce are legătură în vreun fel cu Tom Cruise sau cu unul dintre filmele în care acesta va juca, fie Justin Bieber va juca într-un film cu Tom Cruise, fie cei doi s-au implicat într-un eveniment caritabil și încearcă să-l promoveze într-un mod mai neconvențional. Acestea sunt doar câteva dintre variantele posibile. Trăgând însă linie, această provocare are cel mai probabil o campanie în spate, căreia îi servește viralizarea subiectului.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
BTS a lansat single-ul "Dream Glow", promovând propriul joc video - AUDIO

La nici 2 luni distanţă de la lansarea ultimului album, BTS revine cu un single numit "Dream Glow". Piesa este...

Închide