Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Garbage la București: Program și reguli de acces

La șapte ani de la show-ul susținut în cadrul B'Estfest, Garbage se întoarce în România pentru a concerta pe 29 iunie la Arenele Romane. În deschidere va urca pe scenă trupa Camioane în Mulțime. Consultă programul și regulile de acces.

Publicat

pe

Garbage
Garbage

PROGRAM concert Garbage

  • Deschiderea porților - 19:00
  • Camioane în Mulțime - 20:00 - 20:30
  • Garbage - 21:00 - 23:00

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Este INTERZIS accesul cu:

- sticle, conserve;

- mâncare sau băuturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

- aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea Arenelor Romane toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Accesul copiilor

- Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, dar însoțiții de un adult care are bilet.

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

- Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

- Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

- Posesorii de bilete la categoriile A și B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățară la acces.

- Categoria A - are locuri pe scaune, în tribună, în sectoarele K și E ; categoria este limitata la 700 de bilete (capacitatea totala este de 900 de bilete, însă limitarea este pentru confortul publicului); locurile la categoria A se ocupa în ordinea sosirii și nu sunt numerotate; posesorii de biletele la categoria A au acces și la categoriile B și C.

- Categoria B - în picioare, în fața scenei; categoria este limitata la 700 de bilete pentru confortul publicului; posesorii de biletele la categoria B au acces și la categoria C unde pot găsi și locuri pe scaune; locurile pe scaunele de la categoria C se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

- Categoria C - în picioare în spatele categoriei B sau cu locuri pe scaune în sectoarele F, G, I si J; locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate; posesorii de biletele la categoria C nu au voie să intre la categoriile A și B.

Bilete concert Garbage la Arenele Romane

Pentru acest show se vor pune în vânzare doar 3500 de bilete, datorită configurației speciale a evenimentului. Pentru fiecare din categoriile A și B se vor pune în vânzare doar câte 500 de bilete.

Earlybird (primele 300 de bilete)

  • Categoria A - 185 lei (cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățară textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte)
  • Categoria B - 135 lei (fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul) - sold out
  • Categoria C - 95 lei (cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă) - sold out

Presale

  • Categoria A - 205 lei (cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățară textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte)
  • Categoria B - 150 lei (fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul)
  • Categoria C - 110 lei (cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă)

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

La intrare

  • Categoria A - 220 lei (cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățară textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte)
  • Categoria B - 170 lei (fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul)
  • Categoria C - 130 lei (cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 29 iunie 2019

Garbage

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending