Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Două formații din Republica Moldova deschid concertul aniversar Alternosfera de la Arene

Pe 13 iulie, Alternosfera ne cheamă la Arenele Romane din București, la cel mai mare concert din istoria trupei. În deschidere vor urca pe scenă două formații din Republica Moldova, Cronic și FlashBlood.
Alternosfera

Alternosfera

Cronic este o trupă nouă pe scena rock din Chișinău, aceasta fiind înființată la începutul acestui an, pe baza unui proiect mai vechi. Băieții abordează un stil cu ușoare influențe de indie, post-punk și alternative.

În momentul de față Cronic înseamnă: Radu Zariciuc - Voce / Adrian Punga- Tobe / Denis Lungu - Bass / Nick Stropsa - Chitară.

Cronic

Cronic (Foto: www.facebook.com)

FlashBlood vin tot din Republica Moldova si abordeaza un indie-rock cu varii influențe. Formația a luat naștere în anul 2015, iar in cei patru ani de activitate, trupa s-a remarcat prin implicarea în diverse proiecte culturale și sociale, dar și prin participarea la mai multe festivaluri din România și Republica Moldova.

În componența FlashBlood sunt patru membri: Sergiu Gopleac (chitară), Andrei Ciobanu (chitară bass), Iurie Roșca (tobe) și Adrian Gavriliuc (voce). Programul artistic al formației este compus din piese cu texte în română, variind de la ritmuri alerte, dansante, funk, la compoziții de o sensibilitate dramatică specifică. Recent trupa și-a lansat primul EP, ce conține piesele: "Rece"; "Manipulator"; "Zebre"; "Tot ce-mi trece" .

Concertul Alternosfera de pe 13 iulie este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la înființare și face parte din turneul de promovare a albumului "Arhitectul din Babel". Evenimentul va avea parte de o producție specială, cu sunet, lumini și proiecții dedicate. Cu un program extins, băieții vor interpreta atât piese de pe noul album, cât și cântece consacrate din cei 20 de ani de Alternosfera.

Albumul "Arhitectul din Babel" este disponibil de la începutul lunii iunie pe principalele platforme de download și streaming muzical. Primele două piese de pe următorul album, "Lucis" și "Fântânile", au fost deja lansate cu videoclip.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar doi membri din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani, trupa și-a căutat tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.

Bilete concert Alternosfera - 20 de Ani la Arenele Romane:

Presale

  • Acces General - 95 lei
  • Golden Circle - 135 lei

La intrare

  • Acces General - 110 lei
  • Golden Circle - 150 lei

*La minimum 4 bilete cumpărate din aceeași categorie beneficiezi de un discount de 20%.
*La minimum 8 bilete cumpărate din aceeași categorie beneficiezi de un discount de discount 30%.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE