Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Dave Mustaine, solistul Megadeth a fost diagnosticat cu cancer la gât; Îşi anulează concertele din 2019

Una dintre legendele muzicii thrash metal, Dave Mustaine a fost diagnosticat cu cancer la gât. Solistul Megadeth se declară încrezător în planul doctorilor şi speră la o revenire completă şi rapidă.

Publicat

pe

Dave Mustaine fotografie Facebook anunt cancer 2019
Dave Mustaine fotografie Facebook anunt cancer 2019 │ FOTO: Dave Mustaine www.facebook.com

Dave Mustaine a transmis vestea despre afecţiunea sa fanilor prin reţelele de socializare. Printre artiştii care s-au luptat cu boli similare se numără Bruce Dickinson, de la Iron Maiden, care a trecut prin asta în 2014-2015. Actorul Hugh Jackman a avut un cancer de piele care a revenit de 6 ori, iar Michael Douglas s-a vindecat de cancer la gât cu câţiva ani în urmă, în urma tratamentului.

Şi actorul Val Kilmer a trecut peste cancerul la gât, boală învinsă prin operaţii şi radioterapie. Dave Mustaine rămâne încrezător în şansele sale şi a transmis următorul mesaj fanilor:

Am fost diagnosticat cu cancer la gât. Este în mod clar ceva care trebuie respectat şi înfruntat, dar am mai înfruntat obstacole în trecut. Sunt în contact apropiat cu doctorii mei şi am pus la punct un tratament care ar avea o rată de succes de 90%. Tratamentul a început deja.

Din nefericire asta înseamnă că trebuie să îmi anulez majoritatea concertelor din 2019. Megacruise 2019 se va întâmpla, iar trupa va face parte din acel eveniment. Toate informaţiile aduse la zi se vor găsi pe megadeth.com pe măsură ce realizăm planurile. Megadeth va fi din nou la drum cât de curând.

Între timp Kiko, David, Dirk şi cu mine suntem în studio, lucrând la următorul album, succesorul lui "Dystopia", pe care abia aştept să îl asculte toată lumea. Sunt foarte recunoscător întregii echipe: familia, doctori, membrii ai trupei, antrenori şi mulţi alţii.

Vă voi ţine la curent. Ne vedem în curând.

Luna trecută Megadeth posta fotografii din studioul de înregistrări, unde începuse să lucreze la noul LP, care avea ca dată de sosire anul 2020. Ultimul LP al trupei este "Dystopia", sosit în 2016. A fost promovat cu un concert la Arenele Romane, în Bucureşti pe 13 iulie 2016. Grupul din Los Angeles este activ din 1983, fiind format imediat cum Mustaine a părăsit Metallica. Face parte din "Big Four", cele mai mari nume al thrash-ului american.

Comentează

Concerte & turnee

Megadeth concertează la Romexpo în iunie 2024

Megadeth aduce turneul "Crush The World Tour" în România și va concerta pe 10 iunie 2024 la Romexpo în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. Primele 500 de bilete din fiecare categorie se vor pune în vânzare pe 11 decembrie la ora 11:00 și au prețuri earlybird. Fanii Megadeth Cyber Army și fanii METALHEAD care fac parte din Canalul oficial de Whatsapp METALHEAD au acces la bilete înaintea tuturor, pe 9 decembrie de la ora 11:00.

Publicat

pe

Concert Megadeth la Arenele Romane pe 13 iulie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Megadeth este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu patru decenii de activitate, Megadeth a trecut testul timpului ajungând un pilon de referință al scenei muzicale internaționale, influențând generații întregi de artiști.

Megadeth a lansat până în prezent 16 materiale de studio care au fost prezente în topurile din întreaga lume, aducând formației discuri aur și platină în urma a peste 50 de milioane de exemplare vândute pe toate continentele.

Cel mai recent material, "The Sick, the Dying... and the Dead!", a fost lansat pe 2 septembrie 2022 ajungând în peste 30 de topuri din întreaga lume și marcând colaborări cu Steve Di Giorgio de la Testament și Death, cu Sammy Hagar și chiar cu Ice-T. Discul a fost scris după ce geniul creator din spatele Megadeth, Dave Mustaine, a câștigat lupta cu cancerul, declarând că în prezent se simte mai plin de energie ca oricând, fapt ce se transpune și în muzica compusă pentru "The Sick, the Dying... and the Dead!".

Megadeth este și va rămâne o formație etalon, nu doar relevantă pentru scena metal internațională, ci pentru istora muzicii în general, iar carismaticul Dave Mustaine va continua să influențeze prin muzica pe care o compune generațiile viitoare de artiști.

Prețuri bilete concert Megadeth 2024 la Romexpo

  • Categoria A - fără loc în fața scenei - 289 lei earlybird (primele 500) de bilete, 309 de lei in presale și 350 de lei la intrare
  • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 229 lei earlybird (primele 500 de bilete), 249 de lei în presale și 290 de lei la intrare
  • Premium - 699 lei - Pe platformă la înălțime aproape de scenă, cu bar și acces separat. La intrare biletele Premium vor costa 800 de lei

Suplimente VIP și VIP Meet & Greet

Suplimentele nu includ și biletul la concert. Sunteți rugați să cumpărați și un bilet de acces separat.

Info acces:

  • Posesorii de bilete Premium au acces în toate categoriile de bilete.
  • La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.
  • Copiii sub 10 ani au intrarea gratuită însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Citește în continuare

Trending