Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Dave Mustaine, solistul Megadeth a fost diagnosticat cu cancer la gât; Îşi anulează concertele din 2019

Una dintre legendele muzicii thrash metal, Dave Mustaine a fost diagnosticat cu cancer la gât. Solistul Megadeth se declară încrezător în planul doctorilor şi speră la o revenire completă şi rapidă.

Publicat

pe

Dave Mustaine fotografie Facebook anunt cancer 2019
Dave Mustaine fotografie Facebook anunt cancer 2019 │ FOTO: Dave Mustaine www.facebook.com

Dave Mustaine a transmis vestea despre afecţiunea sa fanilor prin reţelele de socializare. Printre artiştii care s-au luptat cu boli similare se numără Bruce Dickinson, de la Iron Maiden, care a trecut prin asta în 2014-2015. Actorul Hugh Jackman a avut un cancer de piele care a revenit de 6 ori, iar Michael Douglas s-a vindecat de cancer la gât cu câţiva ani în urmă, în urma tratamentului.

Şi actorul Val Kilmer a trecut peste cancerul la gât, boală învinsă prin operaţii şi radioterapie. Dave Mustaine rămâne încrezător în şansele sale şi a transmis următorul mesaj fanilor:

Am fost diagnosticat cu cancer la gât. Este în mod clar ceva care trebuie respectat şi înfruntat, dar am mai înfruntat obstacole în trecut. Sunt în contact apropiat cu doctorii mei şi am pus la punct un tratament care ar avea o rată de succes de 90%. Tratamentul a început deja.

Din nefericire asta înseamnă că trebuie să îmi anulez majoritatea concertelor din 2019. Megacruise 2019 se va întâmpla, iar trupa va face parte din acel eveniment. Toate informaţiile aduse la zi se vor găsi pe megadeth.com pe măsură ce realizăm planurile. Megadeth va fi din nou la drum cât de curând.

Între timp Kiko, David, Dirk şi cu mine suntem în studio, lucrând la următorul album, succesorul lui "Dystopia", pe care abia aştept să îl asculte toată lumea. Sunt foarte recunoscător întregii echipe: familia, doctori, membrii ai trupei, antrenori şi mulţi alţii.

Vă voi ţine la curent. Ne vedem în curând.

Luna trecută Megadeth posta fotografii din studioul de înregistrări, unde începuse să lucreze la noul LP, care avea ca dată de sosire anul 2020. Ultimul LP al trupei este "Dystopia", sosit în 2016. A fost promovat cu un concert la Arenele Romane, în Bucureşti pe 13 iulie 2016. Grupul din Los Angeles este activ din 1983, fiind format imediat cum Mustaine a părăsit Metallica. Face parte din "Big Four", cele mai mari nume al thrash-ului american.

PUBLICITATE
Comentează

Trending