Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Cum se simte Mick Jagger după operația la inimă

La cinci săptămâni de la operația la inimă, Mick Jagger se pregătește să revină pe scenă cu The Rolling Stones. Vocalistul repetă alături de colegii săi, asigurându-se că se menține într-o condiție fizică bună.

Publicat

pe

Mick Jagger
Mick Jagger │ FOTO: www.facebook.com

Mick Jagger a oferit primul său interviu după operația la inimă suferită în luna aprilie. Vocalistul The Rolling Stones a dezvăluit în discuția sa cu Q107 că recuperarea decurge foarte bine, repetițiile pentru concertele The Rolling Stones reprogramate fiind în plină desfășurare. Mick și colegii vor reveni pe scenă pe 21 iunie, urmând să continue turneul "No Filter" până la sfârșitul lunii august.

"Mă simt destul de bine. Am repetat destul de mult în ultimele săptămâni...În dimineața asta am fost puțin la sală. Nimic nebunesc. Apoi intru în repetiții cu restul trupei."

În setlistul concertelor pe care formația le pregătește sunt incluse și rarități precum "Memory Motel", deși, potrivit lui Jagger, lumea preferă hiturile.

"Piesele preferate ale publicului sunt "Paint it Black", "Honky Tonk [Women]" și "Satisfaction" și lucruri de genul ăsta. Nu le includem neapărat pe toate mereu. Uneori renunțăm la una sau două, dar rămân vreo 10 dintre favorite. Nu știu cum s-ar simți oamenii dacă nu le-am cânta. Cred că ar spune <<Oh, ce ghinion, am venit ca să ascult asta.>>. De obicei avem o piesă aleasă de fani prin vot. Și includem de multe ori chestii diferite. S-ar putea să fie câteva și acum."

Aceste declarații vin după ce, în urmă cu câteva săptămâni, Mick Jagger posta un clip cu el în care arăta publicului că încă are "mișcările lui Jagger". La cei 75 de ani, vocalistul pare a fi într-o formă foarte bună.

Înființată în 1962, The Rolling Stones este una dintre cele mai mai apreciate formații rock din toate timpurile. Trupa a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1989 și în UK Music Hall of Fame în 2004. Discografia formației cuprinde 30 de albume de studio, 23 de albume live și multiple compilații.

Trupa a concertat la București pe 17 iulie 2007, pe stadionul Lia Manoliu, în cadrul turneului european "A Bigger Bang".

Muzică nouă

Mick Jagger şi Dave Grohl au lansat imnul ieşirii din lockdown, "Eazy Sleazy" - AUDIO

Toată lumea stă cu ochii pe Marea Britanie şi modul în care a ieşit din lockdown în această perioadă, direct în puburi, cu bere şi petreceri. Mick Jagger şi Dave Grohl sărbătoresc momentul prin lansarea piesei "Eazy Sleazy", care primeşte un videoclip cu versuri al cărui stil vizual aduce cu clipurile White Stripes. Se vede şi se ascultă în articol.

Publicat

pe

Mick Jagger Dave Grohl Eazy Sleazy
Mick Jagger Dave Grohl Eazy Sleazy │ FOTO: Mick Jagger

După 4 luni de lockdown, britanicii pot din nou să bea bere în puburi (la exterior) de pe 12 aprilie, iar Mick Jagger şi Dave Grohl le oferă o coloană sonoră pentru ca lagger-urile să alunece mai bine. Solistul Rolling Stones şi liderul Foo Fighters cântă despre fotbal cu aplauze false, restricţii, urmărirea obsesivă a cifrelor de infecţie, dar şi aşteptarea cu sufletul la gură a "liberării". Plimbări nesfârşite în curte şi şi turneele anulate îşi fac şi ele loc în versuri, ca şi premierele virtuale de filme şi piese.

Melodia "Eazy Sleazy" reuşeşte să combine sunetul clasic Stones cu rock-ul alternativ regândit de Dave Grohl. Pe fostul toboşar Nirvana îl regăsim atât la chitară, cât şi la tobe, dar şi la voce alături de Mick la refren. Chitara devine nebunească spre final şi avem solo-uri excelente, care i-ar face pe cei de la Rolling Stones mândri. Sunt şi versuri amuzante spre final, legate de "Injectez vaccin, Bill Gates e în venele mele, control mental şi Pământul e plat", aluzie la conspiraţionişti.

Mick Jagger a avut următoarele de spus despre colaborare:

Este o piesă pe care am compus-o despre ieşirea din lockdown, cu nişte optimism binevenit. Îi mulţumesc lui Dave Grohl, care a trecut la tobe, bas şi chitară, a fost foarte distractiv să lucrez cu el.

Dave Grohl a adăugat:

E greu să pun în cuvinte ce înseamnă să înregistrez o piesă cu Sir Mick. E dincolo de vis devenit realitate. Exact când credeam că viaţa nu poate deveni mai nebună... şi este piesa verii, fără îndoială.

Cei doi au înregistrat acet track în studio-uri diferite: Jagger acasă şi Grohl în studioul Foo Fighters. În ultima vreme am aflat şi că Dave Grohl a lansat prima sa carte, dar şi a regizat un documentar despre trupele tinere care tocmai pornesc la drum. În februarie 2021 Foo Fighters a lansat albumul "Medicine at Midnight", înregistrat într-o casă bântuită.

Mick Jagger continuă între timp să lucreze cu The Rolling Stones la primul album după mai bine de un deceniu.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending