Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Trupa Camioane în Mulțime deschide concertul Garbage de la București

Pe 29 iunie, Garbage concertează la Arenele Romane din București. Show-ul va fi deschis de formația Camioane în Mulțime.
Carmen Dinca (Camioane în Mulțime)

Carmen Dinca (Camioane în Mulțime)

Grupul de electro-alternative rock Camioane în Mulțime și-a început activitatea în anul 2000, la momentul respectiv trupa avându-i în componență pe Carmen Dinca (voce) și Emanuel Gheorghe "Fisa" (chitară, clape, producție). În 2002 apare albumul "Plastic", de pe care se remarcă piesele "Toxic", "Varianta 3", "Plastic" și "Umbra ta".

În 2005, trupa își încetează activitatea. Revine în 2015 cu piese noi: "Fraiera Ta", "Manifest" și un remake la single-ul "Plastic".

Componența actuală a grupului este: Carmen Dinca – voce, Emanuel Gheorghe "Fisa” – chitară și clape, Matei Capitanu – bas și Alex Dinita – tobe. Cea mai nouă piesă a formației se numește "Fără Oxigen".

Fără îndoială una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ de pe scena internațională,Garbage este originară din Madison, Wisconsin, fiind alcătuită din Shirley Manson, de origine scoțiană, (vocalista) și americanii Steve Marker (clape), Duke Erikson (bass) și Butch Vig (tobe). Trupa are peste 25 de ani de activitate, timp în care a experimentat cu genuri diverse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge.

Cele 6 albume de studio ale formației lansate s-au vândut în peste 17 milioane de copii, trupa primind până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și un Disc de Argint. Garbage are, de asemenea, în palmares 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizari la MTV Awards.

Inspirați de artiști precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, după 26 de ani pe scena muzicală, Garbage a ajuns actul artistic care la rândul său inspiră alte formații.

Bilete la concertul Garbage de la Arenele Romane:

Biletele se pun în vânzare pe 11 martie, primele 300 de bilete având preț special.

  • Presale: 110 lei Cat C, 150 lei Cat B, 205 lei Cat A + taxe 5 lei
  • La acces: 130 lei Cat C, 170 lei Cat B, 220 lei Cat A

Cat A - cu loc pe scaun în sectoarele K si E. Include brățara textilă cu artistul, poster color și acces în locatie cu 30 de minute înainte
Cat B - fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul
Cat C - cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Camioane în MulţimeGarbage
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TVR deschide înscrierile pentru concursul Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2019

Televiziunea Română a dat startul înscrierilor pentru Festivalul Cerbul de Aur 2019. Premiile puse în joc valorează 55.000 de euro....

Închide