Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Camioane în Mulțime deschide concertul Garbage de la București

Pe 29 iunie, Garbage concertează la Arenele Romane din București. Show-ul va fi deschis de formația Camioane în Mulțime.

Publicat

pe

Carmen Dinca (Camioane în Mulțime)
Carmen Dinca (Camioane în Mulțime) │ FOTO: www.facebook.com

Grupul de electro-alternative rock Camioane în Mulțime și-a început activitatea în anul 2000, la momentul respectiv trupa avându-i în componență pe Carmen Dinca (voce) și Emanuel Gheorghe "Fisa" (chitară, clape, producție). În 2002 apare albumul "Plastic", de pe care se remarcă piesele "Toxic", "Varianta 3", "Plastic" și "Umbra ta".

În 2005, trupa își încetează activitatea. Revine în 2015 cu piese noi: "Fraiera Ta", "Manifest" și un remake la single-ul "Plastic".

Componența actuală a grupului este: Carmen Dinca – voce, Emanuel Gheorghe "Fisa” – chitară și clape, Matei Capitanu – bas și Alex Dinita – tobe. Cea mai nouă piesă a formației se numește "Fără Oxigen".

Fără îndoială una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ de pe scena internațională,Garbage este originară din Madison, Wisconsin, fiind alcătuită din Shirley Manson, de origine scoțiană, (vocalista) și americanii Steve Marker (clape), Duke Erikson (bass) și Butch Vig (tobe). Trupa are peste 25 de ani de activitate, timp în care a experimentat cu genuri diverse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge.

Cele 6 albume de studio ale formației lansate s-au vândut în peste 17 milioane de copii, trupa primind până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și un Disc de Argint. Garbage are, de asemenea, în palmares 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizari la MTV Awards.

Inspirați de artiști precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, după 26 de ani pe scena muzicală, Garbage a ajuns actul artistic care la rândul său inspiră alte formații.

Bilete la concertul Garbage de la Arenele Romane:

Biletele se pun în vânzare pe 11 martie, primele 300 de bilete având preț special.

  • Presale: 110 lei Cat C, 150 lei Cat B, 205 lei Cat A + taxe 5 lei
  • La acces: 130 lei Cat C, 170 lei Cat B, 220 lei Cat A

Cat A - cu loc pe scaun în sectoarele K si E. Include brățara textilă cu artistul, poster color și acces în locatie cu 30 de minute înainte
Cat B - fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul
Cat C - cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 29 iunie 2019

Garbage

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending