Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

YouTube Music și YouTube Premium devin disponibile și în România

Serviciile de streaming YouTube Music și YouTube Premium sunt acum disponibile și utilizatorilor din România. Cele două platforme oferă beneficii extra de streaming fără reclame și cu o mulțime de opțiuni inteligente. YouTube Music este focusată pe muzică și videoclipuri muzicale, în timp ce YouTube Premium oferă acces la toată baza de date YouTube, incluzând seriale originale. Află detalii în articol.

Publicat

pe

YouTube Music
YouTube Music

Google își extinde serviciile constant în diverse zone ale lumii, iar YouTube este printre cele mai populare care primesc constant upgradeuri. Aplicațiile de streaming YouTube Music și YouTube Premium sunt cerute de public și începând de azi sunt disponibile și în România.

YouTube Music este serviciul de streaming oficial al canalului YouTube, care își păstrează focusul pe videoclipuri dar oferă servicii de streaming ca orice alt canal, cu playlisturi, albume, remixuri și tot ce își pot dori ascultătorii în materie de muzică. YouTube Music are două variante de descărcare, una gratuită care oferă serviciile de streaming de bază și YouTube Music Premium care permite accesul la muzică și clipuri fără reclame și la descărcare pentru folosirea offline.

Beneficiile YouTube Music Premium:

    1. Toată muzica este aici: de la videoclipuri la albume oficiale, single-uri, remix-uri, concerte, cover-uri și toată muzica de nișă și rară care se găsește doar pe YouTube
    2. Recomandări personalizate: Ecranul principal al aplicației se adaptează constant și oferă recomandări bazate pe ascultările anterioare, unde te afli și ce faci - în drum spre muncă, la sală sau te relaxezi pe canapea
    3. Mii de playlist-uri pentru orice gen de muzică, stare sau activitate
    4. Un sistem de căutare inteligent pentru a găsi piesa dorită, chiar dacă nu-i știi titlul: încearcă „Sunt eu, Picasso” sau „Haide vino înapoi”. Aplicația găsește piesele căutate și după versuri, de exemplu.
    5. Cele mai tari video-uri: YouTube Music are o secțiune dedicată celor mai urmărite video-uri muzicale din ultimele zile. Zilele acestea, Carla’s Dreams, 5 Gang - Scuze sau Vunk feat. Anastasia Sanu - Mi-e dor de tine sunt printre piesele din lista video-urilor „trending” în România.
    6. Funcționare offline. Versiunea YouTube Music Premium vine fără reclame, rulează în background și oferă posibilitatea de descărcare, pentru a putea asculta muzică offline. De asemenea, funcționalitatea „Offline Mixtape” descarcă automat piesele preferate ale utilizatorului.
YouTube Music e disponibil in Romania

YouTube Music e disponibil in Romania

Abonații Google Play Music vor primi automat acces la YouTube Music Premium. Google Play Music rămâne neschimbat - utilizatorii vor putea accesa toată muzica achiziționată, colecțiile încărcate și playlist-urile salvate.

În plus de aceste servicii mai avem la dispoziție și YouTube Premium, care este versiunea premium a întregii platforme YouTube, nu doar a părții muzicale. Utilizatorii YouTube Premium beneficiază de YouTube Music Premium, alături de o experiență a canalului fără reclame, cu rulare în background și posibilitatea de a descărca video-uri. Mai mult, YouTube Premium oferă acces la conținutul YouTube Originals, ce cuprinde seriale și filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City și multe altele.

YouTube Music & YouTube Music Premium

YouTube Music & YouTube Music Premium

Cele două servicii sunt disponibile în România pentru abonamente lunare de 22 de lei (YouTube Music Premium), respectiv 26 de lei (YouTube Premium), cu prima lună gratuită.

2019 a reprezentat o extindere constantă a acestor servicii YouTube, începând cu India, Africa de Sud și America Latină iar începând cu luna mai ele sunt disponibile în următoarele țări europene: Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia și România.

Trending