Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Vama, Taxi, OCS și EMIL cântă pe 19 mai la manifestația "Toți pentru Europa"

În seara de 19 mai europeni din toate colțurile continentului se strâng în stradă pentru susține valorile europene. În București, manifestația "Toți pentru Europa" va avea loc în piața Victoriei începând cu ora 19 și are ca scop încurajarea tinerilor să iasă la vot. Trupele care se alătură evenimentului și cântă pentru această cauză sunt Vama, Taxi, Omul cu Șobolani, E.M.I.L., SOUND Choir & Friends și Funkoteca.

Publicat

pe

Toți pentru Europa
Toți pentru Europa

Comunitatea Declic este cea care susține această inițiativă în șapte orașe din România: București, Constanța, Iași, Cluj, Baia-Mare, Brașov și Bacău. Evenimentul va fi susținut simultan și în alte orașe europene precum Madrid, Milano, Barcelona, Londra, Paris sau Zurich.

Cu scopul de a solidariza cetățenii, de a-i invita la acțiune și la apărarea drepturilor pe care le au, manifestația "Toți pentru Europa" incită în preajma alegerilor pentru Parlamentul European și invită la vot. Iată ce declară Tudor Brădățan, directorul executiv Declic.

Nu mai este suficient doar să votăm noi. Ce contează acum cel mai mult este să-i convingem și pe cei care stau acasă, de obicei la alegeri, să nu o mai facă acum. Europa ne cheamă la vot și e momentul să trimitem în Parlamentul European reprezentanți cu valori pro-occidentale.

Cetățenii sunt invitați alături de copiii lor în Piața Victoriei începând cu ora 18:00, unde va fi amplasată o scenă pe care vor urca atât activiști cât și muzicieni populari. Trupele Vama, Taxi, Omul cu Șobolani, E.M.I.L., SOUND Choir & Friends și Funkoteca și-au confirmat prezența pentru acest eveniment european.

Un eveniment civic organizat de comunitatea Declic și sprijinit de Radio Europa FM.

Comentează

Trending