Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Un nou single Madonna în colaborare cu Swae Lee - "Crave"

După duetul cu Maluma "Medellín" și piesa cu mesaj puternic "I Rise", Madonna lansează deja un al treilea single de pe viitorul album "Madame X". Piesa "Crave" este o colaborare cu Swae Lee și un mesaj despre dorințele iubirii în cuplu. Ascultă piesa în articol.
Madonna - Crave

Madonna - Crave

Odată cu demararea proiectului noului său album, "Madame X", Madonna a intrat într-un flux de lansări de piese și apariții publice care continuă cu un al treilea single numit "Crave".

Noua piesă este una "de dragoste", în care versurile vorbesc despre pofte care devin periculoase. Madonna se confesează unui partener cum că îl dorește și că ar fi bine ca pofta să îi fie îndeplinită, căci altfel va deveni periculoasă.

Cea de a doua voce care o însoțește pe Madonna în piesa "Crave" este cea a lui Swae Lee, un rapper și cântăreț american care face parte din duetul Rae Sremmurd.

Cea mai recentă apariție a Madonnei a avut loc la gala Billboard alături de Maluma, înconjurați de holograme, cântând piesa "Medellín". Albumul "Madame X" este anunțat a fi abundent în colaborări.


Citește mai multe despre Madonna
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jurații iau deciziile pentru semifinale în această seară la "Românii Au Talent!"

Populara emisiune difuzată de Pro TV, "Românii Au Talent!" intră în etapa finală a preselecțiilor și în momentul luării deciziilor...

Închide