Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Un nou single AVICII - "Tough Love" și povestea din spate -VIDEO

Albumul post-mortem Avicii numit "Tim" beneficiază de un al doilea single numit "Tough Love", produs în colaborare cu Agnes, Vargas & Lagola. Înainte de lansare, fanii lui Avicii și toți cei interesați pot vedea un filmuleț de making of în care cei doi colaboratori povestesc despre cum a luat naștere piesa și ce a însemnat munca la ea după moartea artistului.
Avicii - Tough Love

Avicii - Tough Love

Albumul post-mortem "Tim" va fi lansat pe 6 iunie și conține 16 piese care au fost finalizate cu atenție și considerație de către casa de discuri, familia și muzicienii cu care a colaborat Avicii în cariera sa. Primul single de pe album, "SOS" feat. Aloe Blacc a fost lansat la începutul lunii aprilie și a depășit 27 de milioane de vizualizări pe youtube.

Al doilea single se numește "Tough Love" și este o compus și produs alături de Vargas & Lagola (Vincent Pontare și Salem Al Fakir), muzicieni cu care Avicii a lucrat pentru mai multe piese de succes precum "Hey Brother", "Friend of Mine" sau "Waiting for Love".

În clipul de mai jos aflăm detalii despre cum a luat naștere piesa "Tough Love" chiar de la cei doi colaboratori principali ai lui Tim, Vargas & Lagola.

La momentul decesului lui Avicii, piesa era deja în măsură de 80% încheiată, iar ideea că versurile vor fi un duet în cuplu fusese deja validată de prezența lui Vargas și a soției sale, interpreta suedeză Agnes.

Influențele orientale și sample-ul de vioară cântat de Salem Al Fakir s-au potrivit de minune cu piesa care era deja în lucru, declară Vincent Pontare. Pasajul oriental e inspirat de perioada petrecută de Tim Bergling studiind muzica din nordul Indiei.

UPDATE: Piesa "Tough Love" - Avicii ft. Agnes, Vargas & Lagola a fost lansată! O puteți asculta mai jos:

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TOOL anunţă primul album după 13 ani; Iată data de lansare, 2 piese noi - VIDEO

TOOL părea gata să bată recordurile Alice In Chains şi Guns 'N Roses pentru cea mai lungă aşteptare între două...

Închide