Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Toulouse Lautrec lansează noul album "X" la Constanța, pe vasul Greenpeace "Rainbow Warrior"

După concertul aniversar din București, trupa Toulouse Lautrec concertează pe 30 mai la bordul Războinicului Curcubeului, ocazie cu care își lansează noul album ”X” la Constanța.
Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec (foto: Năluca)

După ce a străbătut lumea atrăgând atenţia asupra schimbărilor climatice, vasul aduce cu el poveștile a sute de acțiuni de protest. Toulouse Lautrec aduc cu ei cântecele de pe noul album ”X”.

În 1985, primul Rainbow Warrior a fost scufundat prin sabotaj cu bombă de către serviciile secrete franceze, în timp ce protesta împotriva testelor nucleare. 24 de ani mai târziu, Toulouse Lautrec își începea cariera muzicală la fel de exploziv. Albume ca ”Heroes” (2011), ”Extraordinar” (2013) şi ”Dejun pe iarbă” (2015) au ajuns în topurile radiourilor româneşti, iar pe 30 mai ultimul lor album va răsuna de pe helideck-ul Rainbow Warrior.

Vasul Greenpeace va fi ancorat la Constanța timp de cinci zile, între 29 mai și 2 iunie, timp în care vor fi organizate evenimente cu acces gratuit pentru public, la bord și în dana de pasageri a portului Constanța.

Lansat pe 23 mai în cadrul unui concert în Control, albumul aniversar ”X” încearcă să suprindă viața așa cum este ea.

"Cred că în fiecare album Toulouse încerc să fiu ca viața. Adică nu-mi place să fiu într-un fel, să dictez un mers al lucrurilor. Sau să zic: băi, acum trebuie să fim așa. Adică sunt de toate: de la piese revoluționare, până la piese de dragoste. Așa s-a construit de fiecare dată", ne-a detaliat Cătălin Rulea în cadrul unui interviu acordat InfoMusic.

Toulouse Lautrec şi-a început activitatea în 2009. Din repertoriul trupei fac parte piese situate în topurile radiourilor româneşti precum "Te spun", "Domino", "Apartman", "Nu se termină aşa", "Aur", "Camera 203". De-a lungul timpului, formația avut numeroase concerte în ţară, dar şi în afara ei – în Austria, Franța, Republica Moldova, Ungaria, Polonia și Germania.

Citește mai multe despre Toulouse Lautrec
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Gilmour și Robert Plant și-au făcut podcasturi

Fanii Led Zeppelin și Pink Floyd îi vor putea asculta într-un nou format pe Robert Plant și David Gilmour, legendarii...

Închide