Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Tom Morello și Serj Tankian cântă pentru Chris Cornell la doi ani după moartea sa

Pe 18 mai 2019 s-au împlinit 2 ani de la moartea solistului trupelor Audioslave și Soundgarden, Chris Cornell, iar pentru a-l onora, Tom Morello, fostul chitarist al trupei și Serj Tankian, solistul de la System of A Down au cântat piesa "Like A Stone" pe scena festivalului Sonic Temple din Ohio. Puteți vedea înregistrarea în articolul de mai jos.
Tom Morello & Serj Tankian

Tom Morello & Serj Tankian

Chris Cornell s-a stins din viață pe 18 mai 2017, când a fost găsit în camera sa de hotel după un concert din Detroit. Cauza morții a fost sinucidere prin spânzurare, iar în organism i-au fost găsite de asemenea substanțe extra.

De la moartea sa, o mulțime de artiști i-au mulțumit pentru cariera sa și aportul adus în domeniul muzicii rock. Pearl Jam, Seether, Heart și Alice in Chains sunt câteva dintre trupele care i-au adus omagiu lui Chris Cornell.

Serj Tankian , solistul de la System of a Down, s-a mai alăturat trupei lui Tom Morello, Prophets of Rage, și în alte ocazii pe scenă pentru a cânta piesa emblematică pentru Audioslave - "Like A Stone". De data asta publicul festivalului Sonic Temple din Ohio a beneficiat de acest privilegiu, de a-l auzi pe Serj alături de Tom Morello, cântând "Like A Stone" în memoria lui Chris Cornell.

Citește mai multe despre AudioslaveSerj TankianTom Morello
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Neversea va fi alimentat cu energie verde din sursă eoliană - VIDEO

Festivalul Neversea face pași înainte către a promova un mod sustenabil de a folosi energia pentru evenimente de amploare. Astfel,...

Închide