Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Ținutele vedetelor la Met Gala 2019: de la Katy Perry la Jared Leto - POZE

Ediția din 2019 a Met Gala a pus în mișcare rotițele artiștilor și designerilor, dând naștere unor ținute extravagante, pe alocuri țipătoare, și cu siguranță ieșite din tipare. Katy Perry și Jared Leto s-au numărat printre artiștii care au atras cele mai multe priviri.

Publicat

pe

Katy Perry / Jared Leto
Katy Perry / Jared Leto

Met Gala, numită formal The Costume Institute Gala (Gala Institutului de Costume), este un eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Pentru vedete, această gală este prilejul perfect pentru a-și etala cele mai neconvenționale și/sau scandaloase ținute.

Prospețimea evenimentului este menținută la fiecare ediție printr-o nouă tematică. Anul acesta, designerii vedetelor au trebuit să realizeze ținute având ca punct de plecare eseul criticului cultural Susan Sontag - "Camp: Notes on Fashion".

"Esența Camp-ului este iubirea sa pentru nenatural: pentru artificiu și exagerare", explica Sontag.

Această tematică i-a inspirat cu prisosință pe cei prezenți la Met Gala 2019, publicul având ocazia încă o dată să admire sau să critice după bunul plac artiștii, modelele și actorii de la Hollywood.

Actorul și vocalistul trupei 30 Seconds to Mars, Jared Leto, s-a numărat printre vedetele care au furat cele mai multe priviri. Ce-i drept, ar fi fost greu să treacă neobservat, considerând că s-a accesorizat cu o replică a propriului cap. Inventiv, acesta a reușit astfel să capteze atenția tuturor, fără a fi nevoie să-și arate prea mulți centimetri de piele.

Nici Katy Perry nu s-a lăsat ignorată. Îmbrăcată cu o rochie ce imita în detaliu un candelabru, cântăreața de muzică pop a defilat fără rețineri pe covorul roz al galei, în stilul nonconformist ce o caracterizează.

La Met Gala 2019 au participat și Lady Gaga, Halsey, Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Dua Lipa și Florence Welch. Taylor Swift nu a fost prezentă la ediția din anul acesta, fiind plecată în Londra în seara galei.

Ținutele de la Met Gala 2019:

Jared Leto

https://twitter.com/Killermoniker/status/1125530389940977665

Lady Gaga

Halsey

Gwen Stefani

Jennifer Lopez

Katy Perry

Harry Styles

Florence Welch

Celine Dion

Dua Lipa

Alicia Keys

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Jared Leto şi Machine Gun Kelly au 8 nominalizări la Zmeura de Aur; Iată nominalizările

Dacă în aceste zile se vorbeşte mai mult despre Premiile Oscar, Grammy sau alte decernări, nu uităm nici de latură întunecată a trofeelor cinematografice. E vorba despre Zmeura de Aur, care premiază anual cele mai slabe producţii. În acest an avem recorduri, deoarece rapperul Machine Gun Kelly a strâns 7 nominalizări la "Razzies". I se alătură Jared Leto şi Tom Hanks.

Publicat

pe

Jared Leto în "Morbius" (Screenshot)
Jared Leto în "Morbius" (Screenshot)

Parcă Zmeura de Aur e mai neiertătoare ca oricând în 2023 şi vedem mai multe nume mari decât de obicei pe listă. Mă refer în special la Tom Hanks şi Ana de Armas. Pe numele lor oficial Golden Raspberry Awards, premiile au ajuns la ediţia cu numărul 43. Ceremonia e ţinuta de obicei în acelaşi weekend cu Premiile Oscar şi "sărbătoreşte" cele mai slabe filme din ultimul an.

"Good Mourning", film în care joacă Machine Gun Kelly are nu mai puţin de 7 nominalizări. Artistul, care a făcut în ultimii ani tranziţia de la rapper la rocker a scris, regizat, a produs şi a jucat în această peliculă de tip stoner comedy. În ea mai apar şi Mod Sun şi Megan Fox. Filmul a beneficiat de o raritate: o notă de zero curat pe Rotten Tomatoes. MGK are nominalizări pentru "Cel mai slab actor", "Cel mai slab regizor", "Cel mai rău combo de pe ecran". Bifează nominalizări şi pentru cel mai slab scenariu şi cel mai slab film.

Prietenul rapperului, Pete Davidson este şi el pe listă, pentru "Cel mai slab actor secundar". Cumva nu acesta e filmul cel mai criticat, ci "Blonde", în care Ana de Armas o joacă pe Marilyn Monroe şi a strâns 8 nominalizări la Razzies. MGK nu e singurul rocker cu şanse mari la trofee de genul, deoarece Jared Leto, solistul Thirty Seconds to Mars e nominalizat pentru apariţia sa din filmul "Morbius".

"Morbius" are 5 nominalizări, iar Leto ar putea fi desemnat "Cel mai slab actor". Tom Hanks e nominalizat pentru rolul de Gepetto din "Pinocchio", versiunea Disney. "Jurassic World" Dominion" apare la categoria "Cel mai rău remake sau sequel". Din păcate nu avem şi o categorie de coloană sonoră sau melodie originală.

"Câştigătorii" deloc râvnitelor trofee vor fi anunţat pe 11 martie 2023, cu o zi înainte de Premiile Oscar.

Citește în continuare

Trending