Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Subcarpați pregătesc un concert special: "Dă-i Foale!" la Arenele Romane - VIDEO

Mc Bean & co își așteaptă fanii pe 24 mai la Arenele Romane, la una din cele mai mari producții Subcarpati de până acum. Alături de invitații lor și de tot felul de instrumente muzicale, Subcarpați își vor promova noul concept, "Dă-i Foale".
Subcarpați - Dă-i Foale

Subcarpați - Dă-i Foale

Proiectul Subcarpați a fost demarat în 2010 de către solistul Șuie Paparude, Mc Bean, și este un blend unic de folclor românesc cu muzică electronică și hip-hop.

Dezvoltând conceptul de "familie de artiști", Subcarpați a colaborat cu o mulțime de muzicieni pe albumele lor de până acum. Muzica lor este un "manifest cultural contemporan" care aduce în atenție motive folclorice românești și instrumente tradiționale, punându-le la un loc cu stilurile moderne de expresie muzicală de tipul rap, pe fondul muzicii electronice.

Reinterpretăm folclorul în manieră proprie și aducem în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Am ales să vorbim despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale fără să transformăm asta într-un discurs patetic. Știm că tinerii de azi sunt prea prinși în haosul marilor orașe pentru a avea timp să se conecteze cu trecutul și natura.

La concertul de pe 24 mai, trupa Via Daca va cânta în deschidere iar invitații speciali vor fi Mircea Florian, Mara și Maestrul Caliu (Taraf de Caliu).

Piesa care dă numele concertului, "Dă-i Foale!" cu Motanu și Călin Han este extrasă de pe albumul "Zori  și Asfințit" lansat în 2018 și beneficiază acum și de o înregistrare a unei sesiuni live.

Biletele pentru concertul de pe 24 mai sunt puse în vânzare și beneficiază acum de reduceri speciale pentru grupuri!

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Subcarpati
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna a fost confirmată oficial la Eurovision. Artista va cânta în premieră noua piesă "Future"

Madonna va cânta în marea finală a Eurovision Song Contest 2019. Organizatorii concursului i-au confirmat oficial prezența pe scena de...

Închide