Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Serialul Black Mirror: vezi trailerele și află ce episoade aduce sezonul 5

Seria "Black Mirror", produsă de Netflix, a cucerit publicul de la debutul său. Abordând subiecte din contemporaneitate, fiecare episod a fost așteptat cu sufletul la gură de audiență. Serialul ajunge anul acesta la cel de-al cincilea sezon, ce va avea premiera pe 5 iunie.

Publicat

pe

Sezonul 5 Black Mirror

Black Mirror este considerat unul dintre cele mai bune serial SF create. Calitatea episoadelor a rămas constantă, iar subiectele sunt în așa fel abordate încât nu putem rămâne indiferenți după ce am terminat un episod. La finalul anului trecut, seria Black Mirror a lansat lungmetrajul "Bandersnatch", un film interactiv care le permite spectatorilor ordinea în care se va desfășura acțiunea.

După patru sezoane și un lungmetraj, Black Mirror revine pe canale cu cel de-al cincilea sezon. Acesta este format doar din trei episoade: "Smithereens", "Rachel, Jack and Ashley Too" și "Striking Vipers". Serialul a oferit inițial un trailer general în care putem să îi vedem pe Miley Cyrus, Andrew Scott sau Anthony Mackie.

Pe 21 mai, Netflix a urcat pe internet câte un trailer pentru fiecare episod în parte.

Episodul 1: "Smithereens"

Trailerul primului episod ni-l arată pe Andrew Scott în rolul unui taximetrist ce preia o cursă spre aeroport. Alege să meargă pe o rută alternativă, apoi îndreaptă o armă spre pasager. Sunt prezente și brigăzi de poliție, continuarea fiindu-ne prezentată la începutul lui iunie. Din distribuție fac parte Andrew Scott, Damson Idris și Topher Grace.

Episodul 2: "Rachel, Jack and Ashley Too"

Miley Cyrus întruchipează un star pop ce lansează o versiune robotică a ei însăși. Lucrurile iau, însă, o întorsătură sinistră. Din distribuție fac parte Miley Cyrus, Angourie Rice și Madison Davenport.

Episodul 3 "Striking Vipers"

Cel de-al treilea episod ne arată un cuplu ce întâmpină probleme în relație. Bărbatul se comportă suspicios, iar partenera sa devine bănuitoare. Din distribuție fac parte Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie, Pom Klementieff și Ludi Lin.

Black Mirror a debutat în 2011 ca un film antologie cu 3 părți care ulterior a devenit sezonul I. Serialul analizează societatea modernă, în special consecințele neașteptate ale noilor tehnologii. Episoadele sunt independente și de obicei au loc într-o realitate alternativă sau în viitorul apropiat, adesea cu un ton întunecat și satiric. Acest serial a câștigat șase premii Emmy, din care două pentru cel mai bun film TV ("USS Callister" și "San Junipero").

Trending