Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Reuniunea Spice Girls trezește reacții contradictorii după concertul din Dublin

Binecunoscuta trupă Spice Girls, care a activat cu succes în a doua parte a anilor '90, urmează trendul reunirilor după ani de la despărțire și urcă pe scenă în deschiderea turneului de reunire "Spiceworld". Concertul de pe stadionul din Dublin a stârnit reacții contradictorii în rândul fanilor prezenți în public. Aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Spice Girls 2019 Reunion
Spice Girls 2019 Reunion

Trupa Spice Girls a fost înființată în 1994, a debutat oficial în 1996 și a urcat pe culmile succesului foarte rapid până în anul 2000, când s-a destrămat. A devenit cel mai bine vândut grup britanic de după Beatles și cel mai bine vândut grup feminin al tuturor timpurilor, cu peste 85 de milioane de albume vândute la nivel mondial.

Fetele de la Spice Girls s-au reunit în repetate rânduri după anul 2000: în 2007 și 2008 au mers împreună într-un turneu masiv de reuniune, după care au luat din nou pauză și au mai revenit în 2012 când au cântat la ceremonia de închidere a Olimpiadei.

Victoria Beckham nu s-a alăturat grupului

Pentru anul 2019, patru dintre cele cinci membre ale trupei s-au pus din nou împreună pentru a merge într-un turneu mondial numit "Spiceworld". Debutul turneului a avut loc vineri, 24 mai la stadionul Croke Park din Dublin. Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Brown (Scary Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) și Geri Horner (Ginger Spice) au urcat pe scenă și au cântat cele mai faimoase hituri Spice Girls, îmbrăcate în outfituri care le-au făcut celebre în anii '90. Victoria Beckham (Posh Spice) a decis să nu se alăture turneului din pricina focusului pe propria afacere și pe cei patru copii pe care îi are alături de David Beckam.

Reacțiile fanilor prezenți la concert au fost contradictorii, fie foarte bune, fie foarte proaste și asta din motive ce nu au depins de membrele trupei, ci de partea tehnică a grandiosului concert.

Sonorizarea proastă a stadionului din Dublin făcut fanii să sufere

Se pare că sonorizarea în stadionul din Dublin a făcut fanii să sufere în anumite zone ale sălii, aceștia declarând indignați pe rețele de socializare că se auzea atât de prost încât nu puteau distingea ce cântec se cânta pe scenă. Unii au plecat mai devreme de la concert din această cauză.

În același timp, fanii care s-au aflat în zone favorabile din punct de vedere al sunetului s-au declarat extrem de bucuroși și mulțumiți de concertul de deschidere al noului turneu, declarând că au avut parte de cea mai bună noapte a vieții lor. Numeroase postări de pe rețelele de socializare arată fani încântați de prestația fetelor și de călătoria înapoi în trecut pe care au trăit-o pe parcursul concertului.

Mel B a comentat pe contul ei de Instagram, mulțumind fanilor care au fost prezenți în Dublin și exprimându-și regretul pentru problemele de sonorizare avute.

Următoarea destinație în turneul fetelor este Cardiff iar finalul turneului le va regăsi pe cele 4 Spice pe Stadionul Wembley din Londra, pe data de 15 iunie.

Trending