Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Prima repetiție pe scena Eurovision - Imagini și impresii cu Ester Peony și echipa României

Luni, 6 mai, Eurovision și-a deschis scena pentru primul set de repetiții al participanților în semifinale. Ester Peony a urcat pentru prima dată pe scena Eurovisionului, cu emoții și recunoștință, alături de echipa sa de cântărețe și dansatori. Au testat coregrafia și efectele speciale, mișcarea scenică și bineînțeles, gestionarea emoțiilor. Află mai multe despre cum a decurs prima repetiție pentru reprezentanta României la Eurovision.
Esther Peony Rehearsal

Esther Peony Rehearsal (foto: Thomas Hanses)

Orașul-gazdă al celei de a 64-a ediții Eurovision, Tel Aviv, a avut parte luni seară de prima repetiție a participanților la concursul din acest an. Reprezentanta României a avut pentru prima dată ocazia să simtă cum e pe scena Eurovisionului și să își vadă munca pusă în practică alături de echipa sa.

Pentru ochii organizatorilor Eurovision din Tel Aviv, Ester Peony si echipa sa aduce pe scenă o atmosferă gotică, în care simbolismul luptei dintre bine și rău se transpune în mesajul piesei: luptele din interiorul relației bărbat-femeie. Apa și focul sunt elementele primordiale care apar în reprezentația piesei "On A Sunday", iar impresiile de după prima repetiție care a inclus vizualuri cu apă și efecte pirotehnice sunt foarte bune.

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei

Echipa României de pe scena Eurovisionului include șase persoane: Ester Peony, Alex Șerbu (chitarist și compozitorul piesei), doi dansatori și două cântărețe de backing vocals.

Ester Peony

Ester Peony (Foto: Andres Putting eurovision.tv)

Iată ce declară cântăreața despre prima repetiție:

Este o zi pe care nu o voi uita niciodată! Am urcat pentru prima oară pe scena Eurovision, un vis pe care, astăzi, mi l-am îndeplinit. Repetiția a decurs foarte bine, sunt mulțumită de primele rezultate iar acest lucru îmi dă speranțe și energie pozitivă înainte de concurs. Aici, voi cânta pentru toți românii, pentru că reprezint țara noastră la cea mai mare competiție muzicală din lume și îi invit să fie alături de mine, iar pe cei din diaspora, să voteze piesa On a Sunday, joi, pe 16 mai.

Ester Peony

Ester Peony (Foto: Andres Putting eurovision.tv)

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Semifinalele şi finala Eurovision, din 14 şi 16, respectiv 18 mai, vor putea fi urmărite pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

Citește mai multe despre Ester Peony
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele oferă un teaser cu privire la un posibil album nou, "30"

Adele a împlinit pe 5 mai vârsta de 31 de ani şi a simţit nevoia să ofere fanilor un teaser...

Închide