Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Megadeth a început înregistrarea unui nou album, are un mesaj pentru fani

Megadeth a început înregistrarea unui nou album, iar trupa a postat pe Twitter primele imagini din studio. Formaţia confirmase deja că nu va avea un LP nou în 2019, ci mai degrabă în 2020. Tot de ştim despre viitorul disc aflaţi în articol.
Teaser studio Megadeth album nou 2019 (2)

Teaser studio Megadeth album nou 2019 (2) (foto: Megadeth)

Au trecut 3 ani de la ultimul disc al metaliştilor, "Dystopia", lansat în 2016, iar David Ellefson, basistul grupului se declara convins luna trecută că viitorul album va sosi în 2020. Dave Mustaine a promis în ultimele sale declaraţii că piesele cele noi vor fi foarte heavy. Fotografiile postate pe Twitter sunt realizate în studioul din Franklin, Tennessee, acolo unde au început înregistrările pentru albumul 16 din discografia trupei.

Mustaine declarase pentru publicaţia Kerrang! că avea deja 8 piese scrise pentru LP şi că ar dori o lansare în 2019. Aceste detalii soseau în luna martie, când liderul trupei sublinia faptul că artiştii trebuie întâi aduşi în aceeaşi încăpere. Aflam că Dirk Verbeuren, toboşarul este încă nou în trupă şi nu are un venit real de la Megadeth, aşa că trebuie să îşi onoreze şi obligaţiile faţă de cealaltă trupa pentru care activează.

Muzicianul s-a alăturat grupului în 2016, înlocuindu-l pe Chris Adler, care a preferat să se axeze pe Lamb of God.

Teaser studio Megadeth album nou 2019 (1)

Teaser studio Megadeth album nou 2019 (1) (Foto: Megadeth twitter.com)

Kiko Loureiro, chitaristul formaţiei flirtează cu genuri ca bossa nova, calypso, muzica clasică şi metal, având la rândul său numeroase gig-uri de onorat. Mustaine pare totuşi a fi reuşit să îi adune pe toţi la un loc pentru a începe înregistrările. Pe lângă un album nou, Megadeth mai pregăteşte şi un graphic novel cu numele "Death by Design", o bandă desenată cu poveşti inspirate de piesele grupului.

Aceasta bandă desenată soseşte pe 5 iunie şi va avea 4 ediţii diferite. Pe 22 martie 2019 Megadeth a lansat antologia de 35 de piese "Warheads on Foreheads". "Dystopia", discul din 2016 al artiştilor le-a adus un premiu Grammy în 2017 pentru "cea mai bună reprezentaţie metal", acordat pentru piesa titulară.

Iată mesajul lui David Ellefson, toboşarul Megadeth pentru fani:

Mustaine speră să ajungă la 12-13 piese noi pentru LP-ul viitor şi a amintit recent că are o colecţie de 500 de riff-uri pregătite pentru viitoare release-uri. Megadeth a cântat la Bucureşti în 2016, urcând pe scena de la Arenele Romane, pentru a cânta 22 de piese, inclusiv clasica "Symphony of Destruction".

Citește mai multe despre Dave MustaineDavid EllefsonMegadeth
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses a dat în judecată berăria care producea o bere cu numele trupei

Guns N' Roses este una dintre cele mai respectate formaţii din rock, dar şi un brand extrem de valoros pe...

Închide