Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Medicul legist dă verdictul în cazul morții solistului The Prodigy, Keith Flint

La două luni după regretata moarte a solistului trupei The Prodigy, Keith Flint, medicul legist care se ocupă de caz a declarat public că verdictul morții artistului rămâne deschis, în lipsă de dovezi concrete pentru vreuna din variantele posibile. Află mai multe din articol.
Keith Flint

Keith Flint (foto: Chris Davison)

Medicul legist din Essex, Caroline Beasley-Murray declară pentru The Guardian că "nu poate nimeni ști cu adevărat ce se afla în mintea artistului", iar concluzia cu privire la moartea sa rămâne deschisă în lipsă de dovezi clare. Keith Flint a fost găsit mort în locuința sa din Londra, iar cauzele morții au fost declarate a fi spânzurarea, în corpul său fiind găsite de asemenea mai multe substanțe (cocaină, codeină și alcool).

Legistul declară în raportul său că pentru a proclama suicidul este nevoie de orice tip de dovadă conform căreia persoana a avut deliberat această intenție (o declarație, un bilet). De asemenea, a declara moartea ca fiind un accident este puțin veridic, având în vedere suma de circumstanțe în care Keith Flint a fost găsit în apartamentul său. Orice alte suspiciuni legate de alte persoane implicate în moartea sa au fost eliminate de la început.

Voi înregistra un verdict deschis. Nu avem cum să știm ce se întâmpla cu adevărat în mintea lui la acel moment, așa că vom declara verdictul morții ca fiind unul deschis.

La înmormântarea sa de pe 29 martie au venit fani din întreaga lume pentru a-l însoți pe ultimul drum.

Membrii trupei The Prodigy postează în urma răspunsului legistului mesaje pentru fani în care îi invită să ceară ajutor dacă se află în dificultate, dacă se luptă cu depresia sau orice fel de anxietate, susținând campania pentru îmbunătățirea sănătății mentale.

Citește mai multe despre Keith FlintThe Prodigy
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Botti - Cel mai bine vândut trompetist al momentului, concertează în România

Trompetistul american Chris Botti, câștigător de Grammy, cunoscut pentru colaborarea sa cu Sting și trecerea pe care o face între...

Închide