Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Madonna la Eurovision - O reprezentație cu mesaje despre unitate și trezire - VIDEO

Madonna a fost prezentă pe scena Eurovision 2019 din Tel Aviv, cu un performance așa cum era de așteptat, care a transmis mai multe decât simplul mesaj muzical. "Piesele Like A Prayer" și "Future" au răsunat în capitala Israelului, transmițând un mesaj de unitate și trezire din luptă. Aflați mai multe din articol.

Publicat

pe

Madonna & Quavo Eurovision 2019
Madonna & Quavo Eurovision 2019

După ce reprezentația sa în cadrul finalei Eurovision a fost pusă sub semnul întrebării cu cateva săptămâni înainte de începerea concursului și a rămas în ceață până în ziua celei de-a doua semifinale, Madonna nu s-a putut abține din a introduce în reprezentația sa mesaje sociale cu privire la situația din Israel și Palestina.

Madonna și-a anunțat la începutul anului în mod public intenția de a cânta pe scena Eurovisionului iar reacțiile au început să curgă. Printre cele mai puternice a fost cea a lui Roger Waters, faimos pentru mesajele și acțiunile sale umanitare, care a invitat mai mulți artiști să semneze o petiție pentru a boicota reprezentația Madonnei la Eurovision.

Răspunsul Madonnei a fost ferm și clar, anunțând că nu va lăsa conflictele politice să o oprească din a cânta și din a-și exprima atitudinea. Și exact asta a făcut, a cântat pe scena din Tel Aviv în seara de 18 mai 2019 și a transmis un mesaj.

Doi dansatori purtând steagurile Israelului și Palestinei au mers îmbrățișați pe scenă

Cele două piese reprezentate de cântăreață pe scena au fost "Like A Prayer", care a aniversat în 2019 30 de ani de la lansare și "Future", piesa proaspăt lansată ca single de pe noul album al Madonnei, "Madame X".

Mesajele transmise au fost reprezentate în special prin dansatorii care purtau măști de gaze, prin vizualurile cu foc de pe fundalul piesei "Future" și prin cei doi dansatori care au urcat scările îmbrățișați la finalul reprezentției, purtând pe spatele costumelor steagurile Israelului și Palestinei. Ultimele cuvinte din reprezentația Madonnei alături de Quavo au fost "Wake Up!".

Uniunea de Difuziune Europeană (European Broadcasting Union), co-producătoare a Eurovisionului, a declarat că acest concurs nu are niciun scop politic și că nu știau de planurile Madonnei pentru reprezentația sa. Explicația și declarația cântăreței la începutul serii referitoare la mesajul pe care dorește să îl transmită a fost simplă:

Let’s never underestimate the power of music to bring people together. - Să nu subestimăm vreodată puterea muzicii de a aduce oamenii împreună.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Julia Garner devine Madonna într-un viitor film biografic

Julia Garner a obținut un rol semnificativ pentru cariera sa actoricească. Tânăra de 28 de ani o va interpreta pe Madonna, într-un film biografic ce ar fi regizat chiar de legenda muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Actriţei Julia Garner, cunoscută pentru producțiile "Inventing Anna" și "Ozark", i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop. Garner a fost unul dintre numeroase nume celebre din cinematografie care au susținut audiții pentru rol. Printre alte candidate s-au numărat Florence Pugh, Alexa Demie (Euphoria), Odessa Young, dar și cântărețele Bebe Rexha și Sky Ferreira.

Potrivit The Hollywood Reporter, procesul de audiție a fost unul complex, incluzând sesiuni intense de dans cu propriul coregraf al Madonnei, precum și sesiuni de canto și lectură cu însăși Madonna. Regina muzicii pop este posibil să regizeze filmul biografic, mai ales că a lucrat la scenariu împreună cu Diablo Cody și Erin Cressida Wilson.

"Vreau să transmit călătoria incredibilă prin care m-a dus viața ca artist, muzician, dansator - un om care încearcă să-și croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna muzica. Muzica m-a ambiționat și arta m-a ținut în viață. Sunt atât de multe povești nespuse și cine mai bine să le spună dacă nu eu. Este esențial să împărtășesc povestea vieții mele prin vocea și viziunea mea", potrivit unui comunicat menționat de Variety.

Julia Garner a câștigat două Premii Emmy pentru rolul ei ca Ruth Langmore din serialul "Ozark" de pe Netflix. De asemenea, ea a câștigat recent aprecierea criticilor pentru portretizarea șarlatanei Anna Delvey din filmul "Inventing Anna".

Citește în continuare

Trending