Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Madonna la Eurovision - O reprezentație cu mesaje despre unitate și trezire - VIDEO

Madonna a fost prezentă pe scena Eurovision 2019 din Tel Aviv, cu un performance așa cum era de așteptat, care a transmis mai multe decât simplul mesaj muzical. "Piesele Like A Prayer" și "Future" au răsunat în capitala Israelului, transmițând un mesaj de unitate și trezire din luptă. Aflați mai multe din articol.
Madonna & Quavo Eurovision 2019

Madonna & Quavo Eurovision 2019

După ce reprezentația sa în cadrul finalei Eurovision a fost pusă sub semnul întrebării cu cateva săptămâni înainte de începerea concursului și a rămas în ceață până în ziua celei de-a doua semifinale, Madonna nu s-a putut abține din a introduce în reprezentația sa mesaje sociale cu privire la situația din Israel și Palestina.

Madonna și-a anunțat la începutul anului în mod public intenția de a cânta pe scena Eurovisionului iar reacțiile au început să curgă. Printre cele mai puternice a fost cea a lui Roger Waters, faimos pentru mesajele și acțiunile sale umanitare, care a invitat mai mulți artiști să semneze o petiție pentru a boicota reprezentația Madonnei la Eurovision.

Răspunsul Madonnei a fost ferm și clar, anunțând că nu va lăsa conflictele politice să o oprească din a cânta și din a-și exprima atitudinea. Și exact asta a făcut, a cântat pe scena din Tel Aviv în seara de 18 mai 2019 și a transmis un mesaj.

Doi dansatori purtând steagurile Israelului și Palestinei au mers îmbrățișați pe scenă

Cele două piese reprezentate de cântăreață pe scena au fost "Like A Prayer", care a aniversat în 2019 30 de ani de la lansare și "Future", piesa proaspăt lansată ca single de pe noul album al Madonnei, "Madame X".

Mesajele transmise au fost reprezentate în special prin dansatorii care purtau măști de gaze, prin vizualurile cu foc de pe fundalul piesei "Future" și prin cei doi dansatori care au urcat scările îmbrățișați la finalul reprezentției, purtând pe spatele costumelor steagurile Israelului și Palestinei. Ultimele cuvinte din reprezentația Madonnei alături de Quavo au fost "Wake Up!".

Uniunea de Difuziune Europeană (European Broadcasting Union), co-producătoare a Eurovisionului, a declarat că acest concurs nu are niciun scop politic și că nu știau de planurile Madonnei pentru reprezentația sa. Explicația și declarația cântăreței la începutul serii referitoare la mesajul pe care dorește să îl transmită a fost simplă:

Let’s never underestimate the power of music to bring people together. - Să nu subestimăm vreodată puterea muzicii de a aduce oamenii împreună.

Citește mai multe despre MadonnaQuavo
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rammstein a lansat albumul "Rammstein", primul său LP după 10 ani

Rammstein a lansat primul album după un deceniu, sub numele de "Rammstein". Legenda industrial metal a prezentat publicului 11 piese...

Închide