Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Madonna a fost confirmată oficial la Eurovision. Artista va cânta în premieră noua piesă "Future"

Madonna va cânta în marea finală a Eurovision Song Contest 2019. Organizatorii concursului i-au confirmat oficial prezența pe scena de la Tel Aviv, anunțând că artista va interpreta două melodii: hitul ”Like A Prayer” și noul ei single cu rapper-ul american Quavo, ”Future”.

Publicat

pe

Madonna
Madonna │ FOTO: www.facebook.com

Zvonurile din presa internațională potrivit cărora Madonna nu ar cânta la Eurovision din cauza lipsei unui contract au fost dezmințite de către organizatorii Eurovision. Pe 18 mai, diva pop va urca pe scena din Tel Aviv pentru a susține un recital live în cadrul concursului, pentru prima oară în istoria Eurovision.

Potrivit comunicatului oficial, Madonna va interpreta două melodii, așa cum fusese anunțat inițial. Artista va cânta noul ei single cu influențe reggae, "Future", și hitul "Like A Prayer", ce împlinește anul acesta 30 de ani de la apariție. Pentru interpretarea piesei "Like A Prayer", Madonna va fi acompaniată pe scenă de un cor format din 35 de persoane.

"Suntem încântați să confirmăm că incomparabila emblemă a muzicii Madonna va fi alături de noi anul acesta la Eurovision Song Contest. (...) Talentul care ne onorează competiția anul acesta este fenomenal și sunt sigur că artiștii vor fi inspirați de incredibila sa prestație și prezență scenică. Știm că va fi o seară de neuitat și suntem nerăbdători să o împărtășim cu toți cei care ne vor urmări", a declarat Jon Ola Sand, Executive Supervisor al Eurovision Song Contest.

Disponibil online în versiune audio, noul single "Future" va fi interpretat live în premieră pe scena de la Tel Aviv. Piesa este extrasă de pe cel mai recent album al Madonnei, "Madame X", programat să apară pe piață pe 14 iunie. Discul include și duetul cu Maluma, "Medellín".

AUDIO: Madonna - "Future" feat. Quavo

Recitalul Madonnei din cadrul Eurovision va fi momentul cel mai inedit al finalei de pe 18 mai, deși nu va fi prima vizită a artistei în Israel. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009 și 2012, vizitând acestă țară și cu alte ocazii, pe fondul interesului ei pentru Cabala.

În finala Eurovison 2019 vor concura 26 de țări. Atât România, cât și Moldova au ratat calificarea în ultima etapă.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Diverse sâmbătă, 18 mai 2019

Marea Finală Eurovision 2019

Loc
Expo Tel Aviv
Comentează

Trending