Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Laidback Luke remixează piesa "SOS" a lui Avicii și vorbește despre emoțiile din spate - VIDEO

DJ-ul și producătorul muzical Laidback Luke se deschide în fața camerei și împărtășește emoții și trăiri din procesul de remixare a piesei "SOS" după moartea lui Avicii. Pune focus pe importanța comunicării și a punerii în lumină a părții mai întunecate din munca de DJ, pe care publicul nu o percepe.

Publicat

pe

Avicii & Laidback Luke
Avicii & Laidback Luke

Ceea ce s-a deschis după moartea artistului Tim Bergling, cunoscut sub numele de AVICII, a devenit foarte frumos și încărcat cu mesaje adânci în privința sănătății mentale a oamenilor. Albumul post-mortem numit "Tim" a adus împreună o mulțime de muzicieni, alături de familia și echipa de producție a artistului, care s-au deschis să împărtășească din experiențele și emoțiile lor cu publicul larg.

"Simt că a deschis instant o poartă pentru noi DJ-ii de a vorbi despre sănătatea noastră mentală"

După ce artiștii Vargas & Lagola au povestit despre experiența din spatele piesei "Tough Love", cum a luat naștere și care a fost interacțiunea lor cu Avicii atunci când era în viață, Lucas Cornelis van Scheppingen cu numele de scenă Laidback Luke preia și el microfonul. Artistul jumătate olandez - jumătate filipinez vorbește despre relația lui cu Tim descriindu-i receptivitatea la feedback, perseverența și talentul din timpul procesului de creație al unei piese, cât și despre importanța decesului artistului.

Ceea ce cred că este foarte important este că moartea lui Avicii nu a fost degeaba. Simt că a deschis instant o poartă pentru noi DJ-ii de a vorbi despre sănătatea noastră mentală și de a fi foarte deschiși să vorbim despre sănătate mentală în general. A încerca să funcționezi în timp ce încă faci show după show în întreaga lume e greu și nu mă plâng de nimic, noi chiar ne trăim visul, dar există și o latură mai întunecată a acestui lucru pe care o puteți vedea în documentarul lui Avicii. Stressul e ceva de care avem nevoie să fim conștienți și e nevoie să păstrăm conversația deschisă.

Laidback Luke spune cât de importantă a fost și este partea melodică din muzica lui Avicii, care este plină de emoție și a ajuns astfel la inimile publicului. Momentul în care i-a fost propus să remixeze piesa post-mortem "SOS" a fost unul emoționant pentru Laidback Luke, cât și întregul proces de remixare a piesei, care a adus lacrimi în ochii săi.

Urmăriți povestea din spatele remixului piesei "SOS" feat. Aloe Blacc și apoi puteți asculta piesa în întregime pentru a vedea cum s-au transpus acele emoții în tributul lui Laidback Luke pentru Avicii.

PUBLICITATE
Comentează

Lansări de carte

O carte biografică despre Avicii va fi lansată în această toamnă

Cartea a fost autorizată de familia regretatului DJ, iar veniturile provenite din vânzări vor fi donate fundației Tim Bergling, ce are ca scop prevenirea sinuciderii și înlăturarea stigmatul legat de problemele mintale. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Avicii (Tim Bergling) în 2017
Avicii (Tim Bergling) în 2017 │ FOTO: www.avicii.com

Pe 20 aprilie se vor împlini trei ani de la moartea lui Tim Bergling, artistul cunoscut sub numele de Avicii. O viitoare carte va vorbi despre viața scurtă, dar marcantă a lui Bergling, care s-a încheiat în mod tragic la vârsta de 28 de ani.

Intitulată "Tim: The Official Biography of Avicii", cartea va fi lansată pe 16 noiembrie și va spune povestea vieții lui Bergling prin intermediul unor interviuri cu familia, prietenii și colaboratorii săi. "Cartea pictează o imagine onestă a lui Tim și a căutării sale în viață, fără să se ferească de problemele cu care s-a luptat", este menționat într-un comunicat de presă al proiectului.

Cartea biografică a fost scrisă de premiatul jurnalist și producător suedez Måns Mosesson. Pentru acest proiect, Mosesson a călătorit în diferite locuri (Miami, Ibiza, Los Angeles), urmând, astfel, drumul lui Avicii spre succesul ce l-a transformat în liderul mișcării globale EDM la începutul anilor 2010.

Cariera lui Avicii a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți, precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succesul internațional la doar 22 de ani, când single-ul "Levels" (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile "Wake Me Up!", "Hey Brother" și "Addicted to You". Artistul a concertat la noi în țară în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending