Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Laidback Luke remixează piesa "SOS" a lui Avicii și vorbește despre emoțiile din spate - VIDEO

DJ-ul și producătorul muzical Laidback Luke se deschide în fața camerei și împărtășește emoții și trăiri din procesul de remixare a piesei "SOS" după moartea lui Avicii. Pune focus pe importanța comunicării și a punerii în lumină a părții mai întunecate din munca de DJ, pe care publicul nu o percepe.

Publicat

pe

Avicii & Laidback Luke
Avicii & Laidback Luke

Ceea ce s-a deschis după moartea artistului Tim Bergling, cunoscut sub numele de AVICII, a devenit foarte frumos și încărcat cu mesaje adânci în privința sănătății mentale a oamenilor. Albumul post-mortem numit "Tim" a adus împreună o mulțime de muzicieni, alături de familia și echipa de producție a artistului, care s-au deschis să împărtășească din experiențele și emoțiile lor cu publicul larg.

"Simt că a deschis instant o poartă pentru noi DJ-ii de a vorbi despre sănătatea noastră mentală"

După ce artiștii Vargas & Lagola au povestit despre experiența din spatele piesei "Tough Love", cum a luat naștere și care a fost interacțiunea lor cu Avicii atunci când era în viață, Lucas Cornelis van Scheppingen cu numele de scenă Laidback Luke preia și el microfonul. Artistul jumătate olandez - jumătate filipinez vorbește despre relația lui cu Tim descriindu-i receptivitatea la feedback, perseverența și talentul din timpul procesului de creație al unei piese, cât și despre importanța decesului artistului.

Ceea ce cred că este foarte important este că moartea lui Avicii nu a fost degeaba. Simt că a deschis instant o poartă pentru noi DJ-ii de a vorbi despre sănătatea noastră mentală și de a fi foarte deschiși să vorbim despre sănătate mentală în general. A încerca să funcționezi în timp ce încă faci show după show în întreaga lume e greu și nu mă plâng de nimic, noi chiar ne trăim visul, dar există și o latură mai întunecată a acestui lucru pe care o puteți vedea în documentarul lui Avicii. Stressul e ceva de care avem nevoie să fim conștienți și e nevoie să păstrăm conversația deschisă.

Laidback Luke spune cât de importantă a fost și este partea melodică din muzica lui Avicii, care este plină de emoție și a ajuns astfel la inimile publicului. Momentul în care i-a fost propus să remixeze piesa post-mortem "SOS" a fost unul emoționant pentru Laidback Luke, cât și întregul proces de remixare a piesei, care a adus lacrimi în ochii săi.

Urmăriți povestea din spatele remixului piesei "SOS" feat. Aloe Blacc și apoi puteți asculta piesa în întregime pentru a vedea cum s-au transpus acele emoții în tributul lui Laidback Luke pentru Avicii.

Comentează

Trending