Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Justin Bieber și Ed Sheeran pregătesc o colaborare - TEASER AUDIO

Hitul verii 2019 e pe drum. Justin Bieber și Ed Sheeran vor lansa în curând o colaborare de zile mari, ce va da startul sezonului estival chiar din luna mai. Justin a împărtășit cu fanii săi mai multe teasere, inclusiv un fragment audio din noul single.
Justin Bieber / Ed Sheeran

Justin Bieber / Ed Sheeran

La 4 ani de la apariția ultimului său album, "Purpose", Justin Bieber revine cu o veste excelentă pentru fanii săi. Artistul canadian pregătește o nouă colaborare cu cel mai iubit roșcat din industria muzicală, Ed Sheeran.

După succesul piesei "Love Yourself", compuse de Ed împreună cu Bieber și Benny Blanco, Justin anunță lansarea unui nou featuring, menit să zguduie puțin clasamentele. Potrivit teaser-elor lui Justin, noul single va fi lansat vinerea aceasta, pe 10 mai.

"Uitați-vă pe story-ul meu de pe Instagram. Se întâmplă. #vineri", a scris artistul canadian pe pagina sa de Twitter.

Pentru a stârni și mai mult curiozitatea fanilor, Bieber a dezvăluit și un fragment audio, precum și câteva versuri. Melodia are un beat pop cu influențe tropicale, cele câteva versuri dezvăluite indicându-ne că aveam de-a face cu o piesă de dragoste.

TEASER AUDIO: Noua piesă a lui Justin Bieber cu Ed Sheeran

Justin și Ed ar putea lansa vineri chiar un videoclip, în unul dintre teaser-ele lui Bieber apărând poze pe care cei doi artiști le-au făcut la ecranul verde.

Noul single ar putea fi primul extras de pe cel de-al cincilea album de studio al lui Justin Bieber. Managerul artistului, Scooter Braun, anunța în luna ianuarie că viitorul album al lui Justin va fi lansat în 2019. Informația a fost confirmată recent și de Bieber, acesta dezvăluind la Coachella că noul său album va apărea în curând.

În paralel, Ed Sheeran pare să pregătească și alte colaborări. Artistul britanic a fost zărit la studio alături de trupa japoneză One OK Rock.

În prezent, Ed se află în turneul de promovare a albumului "Divide", ce îl va aduce pe artist și în România. Pe 3 iulie, Sheeran va susține primul său show în țara noastră, evenimentul urmând să aibă loc pe Arena Națională din București.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ed SheeranJustin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima repetiție pe scena Eurovision - Imagini și impresii cu Ester Peony și echipa României

Luni, 6 mai, Eurovision și-a deschis scena pentru primul set de repetiții al participanților în semifinale. Ester Peony a urcat...

Închide