Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Jurații iau deciziile pentru semifinale în această seară la "Românii Au Talent!"

Populara emisiune difuzată de Pro TV, "Românii Au Talent!" intră în etapa finală a preselecțiilor și în momentul luării deciziilor pentru cei 24 de semifinaliști. Emisiunea va fi difuzată în această seară, de la 20:30. Haideți să vedem împreună câteva dintre cele mai recente reprezentații.
Românii Au Talent

Românii Au Talent

Una dintre cele mai populare emisiuni televizate, al cărui concept distrează oamenii pe întreg mapamondul, este cea care pune în evidență talentele și aptitudinile speciale. "Românii Au Talent!", varianta emisiunii din România a ajuns la sezonul 9 și în această vineri va ajunge la etapa deciziei semifinaliștilor.

Juriul din acest sezon al emisiunii este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, personalități prin fața cărora au trecut o mulțime de candidați și au așteptat voturile lor. În această seara cei patru jurați au ca misiune să aleagă 24 de semifinaliști dintre toți participanții care au primit patru sau trei de "DA" în preselecții.

În caz că ați ratat cele mai recente episoade ale sezonului, am selectat câteva dintre cele mai frumoase reprezentații din ultimele 3 săptămâni, care au mari șanse de a ajunge în semifinale.

Denisa Iamandi a interpretat o piesă sensibilă în limba portugheză, atingând inimile juraților și publicului cu vocea sa îngerească și calitățile sale vocale bine puse la punct.

Micuța Adalia, în vârstă de 10 ani a cântat în fața juriului piesa lui Jessie J, "Masterpiece", după ce în 2018 a avut șansa să o facă live pe scena Electric Castle, alături de cântăreața în persoană.

Sebastian Ciobanu a revenit în repetate rânduri pe scena emisiunii, iar de fiecare dată a primit "NU" de la Mihai Petre. De data asta dorința i-a fost îndeplinită.

Angela Bîtlan este profesoară de limba română, a studiat muzică și cântat o mare parte din viață. În fața celor patru jurați a avut ocazia să își arate talentul pe o piesă grea, a lui Beyoncé, și a primit patru de "DA".

Anton Joseph are o poveste impresionantă de viață și mai multe concursuri la care a participat. Își exprimă pasiunea pentru muzică cântând pe stradă în fața oamenilor iar pentru "Românii Au Talent!" a cântat piesa "Skyfall" de la Adele.

În această seară, de la 20:30, ultimii concurenți din preselecții vor face spectacol pe scenă, după care Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu vor alege cei 24 de participanți care vor ajunge în semifinale.

Citește mai multe despre Andra
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"I Don't Care", ne spun Ed Sheeran și Justin Bieber - AUDIO

Ed Sheeran și Justin Bieber ne cântă despre acea iubire la care tânjesc multe reprezentante ale sexului frumos. Celor doi...

Închide