Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Jon Bon Jovi a fost numit Doctor în Muzică de către Universitatea din Pennsylvania

Jon Bon Jovi a primit pe 20 mai, la ceremonia de încheiere al celui de-al 263-lea an școlar al universității din Pennsylvania, gradul onorific de doctor în muzică. Ceremonia a fost însoțită de un cor de studenți care au început să cânte "Livin' on a Prayer" pe fundal. Puteți urmări în articol un fragment din ceremonie și o fotografie cu Jon Bon Jovi în robă.

Publicat

pe

Bon Jovi - Come On Up To Our House
Bon Jovi - Come On Up To Our House

Jon Bon Jovi, ajuns acum la vârsta de 57 de ani activează în domeniul muzical de mic copil, făcând cunoștință cu muzica la vârsta de 13 ani și având prima trupă de la 16 ani. Proiectul muzical care i-a adus celebritatea, trupa Bon Jovi, a fost înființată în 1983 și activează până în prezent, având un total de 14 albume lansate și peste 100 de milioane de discuri vândute la nivel mondial.

În afară de muzică, Jon Bon Jovi se ocupă și de alte activități, printre care actoria și activismul în proiecte umanitare precum Crucea Roșie, Special Olympics, copii cu SIDA, proiecte pentru persoane fără adăpost. A înființat și propria asociație numită "The Jon Bon Jovi Soul Foundation" care se ocupă de asemenea de ajutorarea persoanelor fără adăpost din Statele Unite.

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi │ FOTO: www.instagram.com

Există persoane și instituții care au ca rol exprimarea recunoștinței față de beneficiile aduse de un om prin eforturile și cariera sa umanității. Astfel au simțit și cei de la Universitatea din Pennsylvania să facă în cazul lui Jon Bon Jovi, să îl răsplătească pentru cariera sa muzicală cât și pentru demersurile sale umanitare, oferindu-i titlul de "Doctor Honoris Causa în muzică".

E mai bine să fii un doctor decât să ai nevoie de un doctor

Asta a declarat muzicianul după primirea premiului. Artistul a mai primit un titlu onorific similar în 2001 din partea Universității Monmouth, care i-a oferit un Doctorat Onorific în Stiințe Umane.

Anul acesta românii au ocazia de a-l vedea pe Jon Bon Jovi live la București alături de trupa sa la marele concert de pe 21 iulie din Piața Constituției.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 21 iulie 2019

Bon Jovi

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending