Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Jon Bon Jovi a fost numit Doctor în Muzică de către Universitatea din Pennsylvania

Jon Bon Jovi a primit pe 20 mai, la ceremonia de încheiere al celui de-al 263-lea an școlar al universității din Pennsylvania, gradul onorific de doctor în muzică. Ceremonia a fost însoțită de un cor de studenți care au început să cânte "Livin' on a Prayer" pe fundal. Puteți urmări în articol un fragment din ceremonie și o fotografie cu Jon Bon Jovi în robă.
Bon Jovi - Come On Up To Our House

Bon Jovi - Come On Up To Our House

Jon Bon Jovi, ajuns acum la vârsta de 57 de ani activează în domeniul muzical de mic copil, făcând cunoștință cu muzica la vârsta de 13 ani și având prima trupă de la 16 ani. Proiectul muzical care i-a adus celebritatea, trupa Bon Jovi, a fost înființată în 1983 și activează până în prezent, având un total de 14 albume lansate și peste 100 de milioane de discuri vândute la nivel mondial.

În afară de muzică, Jon Bon Jovi se ocupă și de alte activități, printre care actoria și activismul în proiecte umanitare precum Crucea Roșie, Special Olympics, copii cu SIDA, proiecte pentru persoane fără adăpost. A înființat și propria asociație numită "The Jon Bon Jovi Soul Foundation" care se ocupă de asemenea de ajutorarea persoanelor fără adăpost din Statele Unite.

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi (Foto: www.instagram.com)

Există persoane și instituții care au ca rol exprimarea recunoștinței față de beneficiile aduse de un om prin eforturile și cariera sa umanității. Astfel au simțit și cei de la Universitatea din Pennsylvania să facă în cazul lui Jon Bon Jovi, să îl răsplătească pentru cariera sa muzicală cât și pentru demersurile sale umanitare, oferindu-i titlul de "Doctor Honoris Causa în muzică".

E mai bine să fii un doctor decât să ai nevoie de un doctor

Asta a declarat muzicianul după primirea premiului. Artistul a mai primit un titlu onorific similar în 2001 din partea Universității Monmouth, care i-a oferit un Doctorat Onorific în Stiințe Umane.

Anul acesta românii au ocazia de a-l vedea pe Jon Bon Jovi live la București alături de trupa sa la marele concert de pe 21 iulie din Piața Constituției.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Jon Bon Jovi
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Motans - Grand Concert la Arenele Romane: program și reguli de acces

The Motans va susține un prim "Grand Concert" la Arenele Romane pe 31 mai 2019. Lucia, Irina Rimes, Dara și...

Închide