Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Iată-l pe Mick Jagger cum dansează după operația pe cord - VIDEO

În luna aprilie a acestui an solistul Rolling Stones a fost supus la o intervenție chirurgicală pentru înlocuirea unei valve pe cord. Operația a fost un succes iar solistul a revenit la scurt timp pe ringul de dans, împărtășind cu fanii câteva din mult-iubitele "mișcări ale lui Jagger". 

Publicat

pe

Mick Jagger Live
Mick Jagger Live │ FOTO: Kevin Mazur

Mișcările lui Jagger sunt inconfundabile, asta este clar, iar bucuria fanilor de a le revedea în postarea sa de pe Twitter a fost imensă, având în vedere contextul sănătății șubrede în care s-a aflat în primăvara acestui an.

Mick Jagger are 75 de ani și o carieră în muzică de peste 50 de ani, la care se adaugă și abilitățile extra de actor și producător de filme. Este faimos pentru viața sa condimentată, care a inclus consum de droguri și multiple relații romantice. Este considerat în același timp unul dintre cei mai populari și de influență lideri de trupă din rock & roll.

Din pricina sănătății sale precare la început de an, formația Rolling Stones a fost nevoită să își amâne turneul numit "No Filter". Noul video de pe contul de Twitter al solistului dă speranțe proaspete fanilor și amintește de energia și pofta de joacă constantă cu care Mick Jagger a devenit popular.

PUBLICITATE
Comentează

Trending