Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Iată-l pe Mick Jagger cum dansează după operația pe cord - VIDEO

În luna aprilie a acestui an solistul Rolling Stones a fost supus la o intervenție chirurgicală pentru înlocuirea unei valve pe cord. Operația a fost un succes iar solistul a revenit la scurt timp pe ringul de dans, împărtășind cu fanii câteva din mult-iubitele "mișcări ale lui Jagger". 
Mick Jagger Live

Mick Jagger Live (foto: Kevin Mazur)

Mișcările lui Jagger sunt inconfundabile, asta este clar, iar bucuria fanilor de a le revedea în postarea sa de pe Twitter a fost imensă, având în vedere contextul sănătății șubrede în care s-a aflat în primăvara acestui an.

Mick Jagger are 75 de ani și o carieră în muzică de peste 50 de ani, la care se adaugă și abilitățile extra de actor și producător de filme. Este faimos pentru viața sa condimentată, care a inclus consum de droguri și multiple relații romantice. Este considerat în același timp unul dintre cei mai populari și de influență lideri de trupă din rock & roll.

Din pricina sănătății sale precare la început de an, formația Rolling Stones a fost nevoită să își amâne turneul numit "No Filter". Noul video de pe contul de Twitter al solistului dă speranțe proaspete fanilor și amintește de energia și pofta de joacă constantă cu care Mick Jagger a devenit popular.

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A fost anunțat un nou val de artiști la UNTOLD 2019

UNTOLD Festival 2019 a anunțat noi artiști care vor urca pe scenă în perioada 1-4 august 2019. Busta Rhymes, Don...

Închide