Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Finala "Românii au talent!" - Publicul votează pentru premiul de originalitate

Vinerea aceasta are loc finala sezonului 9 al mult-iubitei emisiuni "Românii au talent!". Unsprezece finaliști vor intra în competiție cu reprezentații de spectacol iar patru concurenți aleși de juriu intră în competiția pentru premiul de originalitate de 10,000 de euro. Publicul poate vota pentru acest premiu până vineri. Aflați detalii în articol.

Românii au talent! - Premiul de originalitate

În ultimele două săptămâni au avut loc semifinalele sezonului #9suprem al emisiunii "Românii au talent!", în care 24 de semifinaliști talentați au demonstrat aptitudinile lor în fața juriului și spectatorilor. O gamă largă de arte performative au fost reprezentate cu maiestrie pe scena emisiunii, și de asemenea numere originale și pline de suspans au delectat ochii spectatorilor.

Unsprezece finaliști și patru concurenți pentru originalitate așteaptă verdicte pentru cele două premii puse la dispoziție la finalul emisiunii: 10,000 de euro - Premiul de originalitate și 120,000 de euro - marele premiu "Românii au talent!".

Iată care sunt cei 11 finaliști ai sezonului 9 suprem:

Ana Maria Pantaze - cântăreață

Ema Stoian - dansatoare

Magitot - magician/comedian

Rareș Bratu - pianist

Corul de copii al Operei Naţionale - canto

Aris Negoiţă - dansator

Elena Gibson - dansatoare/pole dancing

Anton Joseph - cântăreț

Andreea Tucaliuc - contorsionistă (aleasă de juriu)

Isabela Stănescu - cântăreață de operă (aleasă de juriu)

Stevie Starr - regurgitator profesionist (wild cart)

Din categoria premiului pentru originalitatea numerelor lor fac parte patru concurenți aleși de juriu, care pot fi votați  de public până vineri: Magitot, Ema Stoian, Azeri Brothers și Elena Gibson.

Magitot i-a cucerit pe toți cu numerele lui atipice de magie și stand-up comedy, Ema Stoian a fermecat cu delicatețea și siguranța mișcărilor de dans contemporan, Azeri Brothers au ținut de fiecare dată publicul în tensiune cu momentele de forță pe care le-au prezentat, iar Elena Gibson a demonstrat că perfecțiunea există, prin reprezentațiile ei de pole dance și balet.

Cei patru candidați la premiul de originalitate pot fi votați până vinerea aceasta, prin SMS cu codul de concurs al fiecăruia, la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus). Codurile concurenților sunt: Magitot – 08, Ema Stoian – 05, Azeri Brothers – 20 și Elena Gibson – 24.

Vinerea aceasta de la 20:30 pe Pro TV va avea loc finala sezonului #9suprem Românii au talent! în care se vor desemna cei doi câștigători pentru premiul de originalitate și marele premiu "Românii au talent!".

Citește mai multe despre AndraMihai Petre
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Filmul-concert The Cure "Live In Hyde Park" ajunge în cinematografe în luna iulie

The Cure a susţinut un concert legendar în Hyde Park în vara anului 2018, filmat în 4K, iar momentele speciale...

Închide