Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ester Peony urcă pe scenă pentru România în a doua semifinală Eurovision - Care sunt șansele de calificare?

După prima semifinală de pe 14 mai și primele 10 țări calificate în finală, ziua de 16 mai aduce a doua etapă a semifinalelor Eurovision 2019, în care va concura și România. În această seară alte 18 concurenți își vor reprezenta țara prin muzică, așteptând voturile publicului.

Publicat

pe

Eurovision 2019
Eurovision 2019 │ FOTO: Andres Putting

Ediția cu numărul 64 a concursului internațional Eurovision se desfășoară în acest an la Tel Aviv în Israel, după cum deja probabil știți deja, în urma victoriei de anul trecut a cântăreței israeliene Netta și a ei piesă "Toy". În această seară, pe 16 mai, telespectatorii din toată Europa pot vota pentru țările favorite în a doua semifinală, facilitând drumul acestora către finală.

Concurenta României, Ester Peony, va intra în concurs a șasea, cu piesa câștigătoare a selecției naționale, "On a Sunday".

Iată ordinea de intrare în concurs a concurenților în cea de-a doua semifinală:

  1. Armenia: Srbuk - Walking Out
  2. Irlanda: Sarah McTernan - 22
  3. Moldova: Anna Odobescu - Stay
  4. Elveția: Luca Hänni - She Got Me
  5. Latvia: Carousel - That Night
  6. România: Ester Peony - On A Sunday
  7. Danemarca: Leonora - Love Is Forever
  8. Suedia: John Lundvik - Too Late For Love
  9. Austria: PÆNDA - Limits
  10. Croația: Roko - The Dream
  11. Malta: Michela - Chameleon
  12. Lituania: Jurij Veklenko - Run With The Lions
  13. Russia: Sergey Lazarev - Scream
  14. Albania: Jonida Maliqi - Ktheju tokës
  15. Norvegia: KEiiNO - Spirit In The Sky
  16. The Netherlands: Duncan Laurence - Arcade
  17. North Macedonia: Tamara Todevska - Proud
  18. Azerbaijan: Chingiz - Truth

În intervalul de votare spectacolul este asigurat de una dintre cele mai speciale grupuri din Israel, Shalva Band, care va cânta piesa "A Million Dreams". Shalva Band este un grup format din opt persoane cu dizabilități care reprezintă Asociația pentru Îngrijirea și Incluziunea Persoanelor cu Dizabilități din Israel. Ei au participat la selecția naționala Eurovision din Israel și au fost acum invitați să cânte în semifinale.

În afară de Shalva Band, intervalul va mai pune la dispoziția telespectatorului un entertainer israelian, Lior Suchard, mentalist de profesie, care se descrie ca fiind un mistic care face spectacol supranatural.

Mai există 3 țări dintre cele 6 pre-calificate în finală care pot vota în această seară: Germania, Italia și Marea Britanie, ai căror concurenți vor apărea și ei în spectacolul semifinalei.

Așadar, în această seară de la ora 22:00 românii din Europa pot vota pentru a-și susține participanta pentru a ajunge în finală. Care sunt șansele piesei lui Ester Peony - "On a Sunday" de a fi votată? Cotele de la casele de pariuri clasează piesa printre ultimele 7, cu șanse de calificare de 42%. Doar 10 concurenți se vor califica mai departe în finală, așa că predicțiile sunt la limită. Voturile publicului o pot susține să treacă mai departe.

Cote pariuri Eurovision - Semifinala 2

Cote pariuri Eurovision - Semifinala 2

Puteți citi mai multe despre Ester Peony și cum s-a simțit după ce a câștigat selecția națională pentru Eurovision în interviul acordat redacției Infomusic.

Comentează

Trending