Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Elton John înfățișează greutățile celebrității în filmul său biografic, "Rocketman"

Un nou film biografic despre viața unui muzician care a scris istorie prin aportul adus muzicii - Elton John, a fost lansat săptămâna trecută la festivalul de la Cannes. "Rocketman" se numește noul film despre viața lui Elton John, iar artistul în vârstă de 72 de ani vorbește despre realizarea filmului într-un articol publicat recent. Citiți mai multe detalii mai jos.

Rocketman - Elton John Biopic

Viața tumultoasă a cântărețului și compozitorului Elton John este acum reprezentată în formă cinematografică, mulțumită regizorului Dexter Fletcher și a actorului Taron Egerton, care a făcut tot posibilul să intre în pielea personajului și să îi redea viața.

Ei bine, și nu este vorba despre o viață ușoară, declară Elton John într-un interviu pentru The Daily Telegraph. Artistul s-a implicat în amănunt în realizarea filmului și a insistat ca părțile mai întunecate ale vieții sale să fie redate întocmai și nu să fie "lustruite" pentru a ajunge la o categorie mai largă de public.

Probleme precum dependența de droguri, bulimia, dificultăți cu sănătatea mentală și exprimare a sexualității în mod excesiv au fost puncte cheie în viața lui Elton John, iar acesta a insistat să fie arătate publicului în adevărul lor din spatele măștii de celebritate.

Succesul devenise fantastic și pe vremea aceea nu îl puteam gestiona. Nu pot lăsa în afară părțile neplăcute.

Eram atât de sumbru încât nu dormeam nopțile. Fumam un joint, beam o sticlă de Johnny Walker și stăteam treaz trei zile.

În articolul publicat de The Guardian, Elton John menționează de asemenea importanța introducerii elementului de fantastic în filmul său biografic. Viața paralelă pe care o trăia artistul în copilăria sa este astfel reprezentată în episoade supra-realiste pe parcursul filmului. Elton John povestește cum trăia el în interior anumite momente din viața sa și cât de bine pot fi redate acestea prin elemente fantastice în film. Momentul în care cariera sa a devenit de succes peste noapte, după cinci ani în care se străduise să își vândă discurile a fost trăit de artist ca o poveste supra-naturală, așa cum e înfățișată și în film.

Filmul "Rocketman" va debuta în cinematografe pe data de 31 mai 2019. Până atunci, sunteți invitați să urmăriți trailerul oficial.

Citește mai multe despre Elton John
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift nu vrea să discute despre ideea de a avea copii la 30 de ani

Taylor Swift a fost iritată de un jurnalist german, care a întrebat-o dacă plănuiște să aibă copii, considerând că va...

Închide