Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

În concertul de la Sala Palatului, Edvin Marton va cânta alături de Orchestra Metropolitană București și de invitați speciali

Pe 16 mai, Edvin Marton revine pe scena Sălii Palatului din București cu cea mai recentă producție concertistică, intitulată The Rock Symphony. Pe scenă i se vor alătura tenorul Alin Stoica, violonistul Lucian Duță și Orchestra Metropolitană București.

Publicat

pe

Edvin Marton, în concert la Cerbul de Aur 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Alături de Edvin Marton, Orchestra Metropolitană București va evolua sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Deschiderea acestuia față de proiecte muzicale inedite i-a adus, pe parcursul carierei, colaborări de succes cu artiști de notorietate precum: Gheorghe Zamfir, Angela Gheorghiu, Valentina Naforniță, Teodor Ilincăi, Felicia Filip, PHOENIX, IRIS, Smiley, Marius Moga, Vlad Miriță și nu numai.

Tenorul Alin Stoica, unul dintre cei mai în vogă tenori români, câștigător al prestigiosului premiu Luciano Pavarotti, este colaborator al Operei Naționale București. Artistul s-a născut în 1987 în București și a absolvit Conservatorul în anul 2011. A participat la numeroase concursuri și a câștigat, printre altele, marele premiu la Concursul Paul Constantinescu și premiul special al Radiodifuziunii Române la Competition Grand Prix de l'Opéra.

Solist al Filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploiești și profesor de vioară la Colegiul de Arte Carmen Sylva, Lucian Alexandru Duță este absolvent al Universității Naționale de Muzică București. De-a lungul carierei sale, artistul a susținut concerte alături de orchestre internaționale în orașe și săli de spectacole impresionante, precum Paris, Pescara, Roma, Viena - Porgy&Bess Concert Hall, Graz, Salzburg, Lichtenstein Hofburg Palais, Theater and der Wien, Radio Kulturhaus Wien.

Prețioasa vioară Stradivarius Ex Auer, mânuită de Edvin Marton, le va oferi spectatorilor posibilitatea de a asculta interpretări inedite ale unor melodii rock legendare dar și cele mai frumoase compoziții clasice în concertul The Rock Symphony.

Bilete concert Edvin Marton: The Rock Symphony:

  • VIP (earlybird) - 240 lei
  • Categoria 1 (earlybird) - 192 lei
  • Categoria 2 (earlybird) - 144 lei
  • Categoria 3 (earlybird) - 96 lei
  • Categoria 4 (earlybird) - 64 lei
  • Categoria 5 (earlybird) - 40 lei

RECOMANDARE: Poze de la Cerbul de Aur 2018 - recital Edvin Marton cu vioara Stradivarius

Câștigător premiului Emmy pentru cea mai bună compoziție originală, Edvin Marton a cucerit audiența internațională după colaborarea sa inedită cu patinatorul rus Evgeni Plushenko și după câștigarea concursului Eurovision, în anul 2008, alături de Dima Bilan. Edvin Marton declară în majoritatea interviurilor că destinul lui este acela de a-i face pe oameni fericiți prin muzica pe care o cântă.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 16 mai 2019

Edvin Marton: The RockSymphony

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending