Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Colonist pe Lună lansează piesa "Spirale" - AUDIO

Trupa constănțeană Colonist pe Lună a lansat piesa "Spirale". Melodia este disponibilă în articol și se găsește pe viitorul album ce va ieși pe piață în toamna acestui an.

Publicat

pe

Colonist pe Lună - Spirale

"Spirale" este a doua piesă lansată ce se va găsi pe materialul discografic. Melodia este compusă de Dani Constantin și Grig Gheorghe și vorbește despre stele, planete, oameni, gravitație, atracție, furtuni solare, furtuni în pahare de apă, emoții, sânge clocotind, iubire și ură, visare și uitare. Forțele Universului rotesc totul în imense spirale, totul este într-un dans nebun.

Anterior acestei piese, trupa a lansat "Despre ce taci", single care și el poartă semnătură lui Dani Constantin și Grig Gheorghe.

AUDIO: Colonist pe Lună - Spirale

Colonist pe Lună este o trupă rock originară din Constanța, ce și-a început activitatea în 2013. În acești ani, Colonist pe Lună a cântat pe scenele de profil din Constanța și la diferite festivaluri în Vama Veche, Tuzla sau Constanța.

În prezent, trupa înregistrează piese pentru albumul de debut, care cel mai probabil va fi lansat în toamna acestui an. O denumire pentru acesta ar putea fi "Tablourile", deoarece fiecare piesă va avea pe video-cover un tablou realizat de diferiți artiști plastici.

Muzică nouă

Trupa Colonist pe Lună a lansat piesa "Cutii de carton" - AUDIO

Constănțenii de la Colonist pe Lună au lansat piesa "Cutii de carton", ce va fi prezentă pe cel de-al doilea album din cariera muzicienilor. Materialul marchează și o schimbare muzicală despre care poți afla mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Colonist pe Lună - Cutii de carton
Colonist pe Lună - Cutii de carton │ FOTO: captură YouTube / Colonist pe Lună

"Cutii de carton" vorbește despre sfârșitul dureros al unei povești de dragoste, un final marcat de trădare și minciună. Afecțiunea și iubirea odată simțite au fost alchimizate în furie și tristețe, în întrebări care pot sau nu să primească un răspuns. Melodia este acompaniată de un artwork realizat de Marius Ionescu.

Este cea de-a doua piesă lansată de pe un viitorul album, cel de-al doilea din discografia trupei Colonist pe Lună. Tot de pe acest proiect, muzicienii au prezentat piesa ''Uneori'', în luna iunie a acestui an. Ambele compoziții muzicale sunt marcate de influențe electro, indie, pop, rock, spre deosebire de materialul de debut, "Începuturi", care se bucură de un sound mai mult rock.

Melodiile au fost înregistrate de membrii trupei - Grig Gheorghe (voce, versuri), Mihai Ursu (chitară electrică, chitară acustică, chitara bas, synth) și Cosmin Corceanu (tobe). Aceștia au colaborat cu Eugeniu Albu (trompeta si synth) pentru piesa ''Uneori".

Colonist pe Lună și-a început activitatea în 2013 și a cântat pe scenele de profil din Constanța și București și la diferite festivaluri în Vama Veche, Tuzla sau Constanța. În prezent, există doar ca proiect de studio.

AUDIO: Colonist pe Lună - Cutii de carton

Citește în continuare

Trending