Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Colonist pe Lună lansează piesa "Spirale" - AUDIO

Trupa constănțeană Colonist pe Lună a lansat piesa "Spirale". Melodia este disponibilă în articol și se găsește pe viitorul album ce va ieși pe piață în toamna acestui an.

Colonist pe Lună - Spirale

"Spirale" este a doua piesă lansată ce se va găsi pe materialul discografic. Melodia este compusă de Dani Constantin și Grig Gheorghe și vorbește despre stele, planete, oameni, gravitație, atracție, furtuni solare, furtuni în pahare de apă, emoții, sânge clocotind, iubire și ură, visare și uitare. Forțele Universului rotesc totul în imense spirale, totul este într-un dans nebun.

Anterior acestei piese, trupa a lansat "Despre ce taci", single care și el poartă semnătură lui Dani Constantin și Grig Gheorghe.

AUDIO: Colonist pe Lună - Spirale

Colonist pe Lună este o trupă rock originară din Constanța, ce și-a început activitatea în 2013. În acești ani, Colonist pe Lună a cântat pe scenele de profil din Constanța și la diferite festivaluri în Vama Veche, Tuzla sau Constanța.

În prezent, trupa înregistrează piese pentru albumul de debut, care cel mai probabil va fi lansat în toamna acestui an. O denumire pentru acesta ar putea fi "Tablourile", deoarece fiecare piesă va avea pe video-cover un tablou realizat de diferiți artiști plastici.

Citește mai multe despre Colonist pe Lună
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion își donează pantofii pe străzile din Las Vegas - VIDEO

Celine Dion a fost invitată la emisiunea "The Late Late Show with James Corden" pentru a face carpool karaoke alături...

Închide