Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Celine Dion își donează pantofii pe străzile din Las Vegas - VIDEO

Celine Dion a fost invitată la emisiunea "The Late Late Show with James Corden" pentru a face carpool karaoke alături de moderatorul James Corden. Ce a ieșit a fost mai amuzant decât orice așteptare: Celine a cântat o mulțime de melodii în maniere amuzante în mașină, a fost forțată să își doneze pantofi din colecția personală oamenilor de pe stradă și a recreat împreună cu James scena emblematică din Titanic. Vezi clipul mai jos.

Publicat

pe

Celine Dion & James Corden
Celine Dion & James Corden

"The Late Late Show with James Corden" este o emisiune de divertisment difuzată de televiziunea americană CBS și moderată de actorul și comedianul James Kimberley Corden. Unul din segmentele extrem de populare al emisiunii este cel intitulat "carpool karaoke", în care James invită diverse celebrități în mașina lui pentru a cânta și a face diverse alte trăznăi în timp ce se plimbă prin oraș.

De data asta orașul ales a fost Las Vegas, și cine putea să fie un invitat mai adecvat decât Celine Dion, despre care știm că își face rezidența muzicală în orașul supranumit "Sin City". După ce Celine s-a tinut de surprize și la începutul primăverii, când a acceptat să spargă o nuntă alături de Jimmy Kimmel, acum faimoasa cântăreață a acceptat invitația lui James Corden de a cânta alături de el în mașină, și mai mult de atât, a venit cu o idee trăznită la final.

Una dintre surprizele la care cântăreața pare că nu se aștepta a fost faptul că James reușise să primească acces la garderoba artistei și adusese cu el în mașina câteva perechi de pantofi dintre miile pe care artista a declarat că le colecționează. Putem vedea în filmare cum Celine acceptă provocarea de a-și dona pur și simplu pantofii oamenilor de pe străzile din Las Vegas, cu tot felul de grimase și reacții.

Ideea trăznită pusă în aplicare o puteți vedea la finalul clipului, când cei doi mută karaoke-ul din mașina direct în mijlocul fântânilor de la Bellagio, pe un mini-vaporaș, unde redau scena din Titanic și cântă împreună "My Heart Will Go On", spre divertismentul trecătorilor. Go go Celine!

Comentează

Muzică și film

Celine Dion își va descrie problemele de sănătate în documentarul "I Am: Celine Dion"

"I Am: Celine Dion" nu se va concentra pe viața și cariera artistei de 55 de ani, ci va relata dificultățile cu care aceasta s-a confruntat după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Documentarul va fi regizat de Irene Taylor și va fi disponibil pe Prime Video la o dată care nu a fost încă stabilită. Proiectul documentează aproximativ un an din viața lui Celine Dion, prezentând luptele artistei cu boala Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit. Este o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă, ce afectează creierul și măduva spinării. În cazul lui Dion, boala i-a afectat viața de zi cu zi, precum și capacitatea de a performa.

Celine Dion a dezvăluit oficial diagnosticul în decembrie 2022, anunțând atunci că se vede nevoită să amâne turneul mondial din cauza spasmelor care au afectat felul în care merge și cântă.

"Ultimii ani au fost o provocare pentru mine, o călătorie de la a înțelege condiția mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de interpret continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit să-mi văd fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, să atrag atenția asupra acestei afecțiuni puțin cunoscute și să ajut alți oameni care au acest diagnostic", a declarat Celine Dion despre viitorul documentar.

"I Am: Celine Dion" va fi produs de Sony Music Vision, în parteneriat cu Sony Music Entertainment Canada și Vermilion Films. Amazon MGM Studios a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru acest documentar.

Celine Dion este una dintre cele mai de succes interprete din istoria muzicii pop. Cariera sa a început să înflorească încă din adolescență, fiind încununată de numeroase piese de succes, concerte sold out și peste 250 de milioane de albume vândute. Printre hit-urile artistei se numără "My Heart Will Go On", extras de pe coloana sonoră a filmului "Titanic", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now", "All By Myself" sau "Tell Him" în duet cu Barbra Streisand.

Citește în continuare

Trending