Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Britney Spears ar putea renunța complet la a mai concerta

Britney Spears trece printr-o perioadă emoțională extrem de dificilă, ce ar putea-o determina să renunțe definitiv la a mai concerta. Potrivit managerului artistei, Larry Rudolph, problemele de sănătate mintală cu care se confruntă artista sunt mai grave decât s-a crezut inițial.
Britney Spears - Make Me... ft. G-Eazy (Artwork)

Britney Spears - Make Me... ft. G-Eazy (Artwork)

Britney Spears a fost internată pentru o lună într-o clinică de psihiatrie, la momentul internării artista justificându-și decizia în mod public. Artista mărturisea că este extrem de afectată de problemele de sănătate ale tatălui său, simțind astfel nevoia de a se deconecta complet de cotidian. Tatăl lui Britney a suferit în luna noiembrie o ruptură de colon, fiind operat de urgență și ținut sub supraveghere în spital vreme de 28 de zile.

"...îmi este clar că ea nu ar trebui să se întoarcă în Vegas pentru a susține show-uri"

Potrivit ultimelor informații apărute în presă, perioada de tratament a artistei s-ar putea extinde, problemele de sănătate ale lui Britney fiind mai grave decât se anticipase. E posibil ca artista să nu mai revină niciodată pe scenă, managerul ei, Larry Rudolph, indicând într-un interviu pentru TMZ că show-urile amânate din Las Vegas nu vor mai fi reprogramate.

"Ca persoană care îi ghidează cariera - pe baza informațiilor pe care eu și profesioniștii care lucrează cu ea le avem - din ceea ce am înțeles, îmi este clar că ea nu ar trebui să se întoarcă în Vegas pentru a susține show-uri, în viitorul apropiat și posibil chiar niciodată."

Din perspectiva lui Larry Rudolph, Britney nu își mai dorește să urce pe scenă, problemele de sănătate ale tatălui ei fiind pretextul perfect pentru a amâna show-urile din Vegas.

"A fost furtuna perfectă. A trebuit să oprim totul pentru că medicamentele ei încetaseră a-și mai face efectul, iar ea era foarte afectată de problemele tatălui ei."

"Nu-mi doresc și nici nu am abilitatea de a o convinge să lucreze din nou"

Managerul lui Britney nu știe cât va mai dura până când artista se va recupera, însă a declarat că va fi acolo pentru a-i spune dacă e pregătită sau nu pentru a reveni pe scenă.

"Vreau ca ea să lucreze din nou doar atunci când va fi pregătită, fizic, mental și din punct de vedere al implicării, al pasiunii ei. Nu-mi doresc și nici nu am abilitatea de a o convinge să lucreze din nou. Eu sunt aici pentru ea, dacă își dorește să reia munca. Și dacă își va mai dori vreodată să lucreze din nou, sunt aici să-i spun dacă asta este sau nu o idee bună."

Britney Spears a fost denumită la începutul anilor 2000 ”prințesa muzicii pop”. A cucerit topurile de profil încă de la primul single, ”... Baby One More Time”, al cărui videoclip a împlinit recent 20 de ani de la lansare.

Britney este una dintre cele mai de succes artiste din lume, vânzând de-a lungul anilor peste 150 de milioane de albume la nivel internațional.

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ester Peony urcă pe scenă pentru România în a doua semifinală Eurovision - Care sunt șansele de calificare?

După prima semifinală de pe 14 mai și primele 10 țări calificate în finală, ziua de 16 mai aduce a...

Închide