Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Fanii Avicii din România pot asculta muzică nouă de pe albumul "TIM" înainte de lansare

Fanii Avicii din 17 țări, printre care și România, vor putea asculta în premieră fragmente din piesele încă nelansate de pe albumul "TIM", primul material al DJ-ului făcut public post-mortem. Discul va fi lansat pe 6 iunie.
Avicii (Tim Bergling) în 2017

Avicii (Tim Bergling) în 2017

"TIM" de la Avicii își propune să anuleze orice granițe culturale și geografice, să dărâme stereotipuri, preconcepții și să creeze o conexiune naturală și semnificativă între toți ascultătorii. Viața lui Avicii și talentul său incontestabil au reușit să aducă oamenii împreună, să transforme străinii în prieteni, să dea naștere unei comunități în care muzica primează și vindecă omul de supliciul singurătății.

Fragmente din piesele încă nelansate de pe albumul "TIM" vor putea fi ascultate în premieră în România sâmbătă (1 iunie) și duminică (2 iunie), între orele 14:00 și 18:00, la Grand Cinema & More (în foyer), în mall Băneasa. De această premieră vor beneficia și fanii artistului din alte 16 orașe, respectiv Sydney, Tokyo, Stockholm, Londra, New York, Sao Paulo, Oslo, Paris, Berlin, Salzburg, Bruxelles, Mexico City, Zürich, Taipei, Auckland și Toronto.

Cum funcționează campania

Mecanismul campaniei este simplu: prin simpla atingere și menținerea contactului cu un ecran, conexiunea dintre tine și o altă persoană, aflată în orașele mai sus menționate, va fi posibilă pentru câteva secunde și împreună veți putea asculta în premieră noua muzică semnată Avicii.

Fiecare dintre cele 12 piese integrate pe acest material are propria poveste, care, încadrată în contextul adecvat, reușește să construiască istoria unei întregi existențe.

Cei prezenți sâmbătă și duminică la Grand Cinema & More vor fi parte a unei experiențe unice, menite a dizolva orice bariere și a sta mărturie afirmației conform căreia muzica este un limbaj universal.

Albumul post-mortem "Tim" va fi lansat pe 6 iunie. Acesta conține piese care au fost finalizate cu atenție și considerație de către Universal Music, familia și muzicienii cu care a colaborat Avicii în cariera sa.

Tracklist "TIM":

 1. Avicii - Peace Of Mind (feat. Vargas & Lagola)
 2. Avicii - Heaven
 3. Avicii - SOS (feat. Aloe Blacc)
 4. Avicii - Tough Love (feat. Agnes, Vargas & Lagola)
 5. Avicii - Bad Reputation (feat. Joe Janiak)
 6. Avicii - Ain't A Thing (feat. Bonn)
 7. Avicii - Hold The Line (feat. A R I Z O N A)
 8. Avicii - Freak (feat. Bonn)
 9. Avicii - Excuse Me Mr Sir (feat. Vargas & Lagola)
 10. Avicii - Heart Upon My Sleeve (feat. Imagine Dragons)
 11. Avicii - Never Leave Me (feat. Joe Janiak)
 12. Avicii - Fades Away (feat. Noonie Bao)

 

Citește mai multe despre Avicii
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billie Eilish descrie procesul creativ din spatele hiturilor sale - VIDEO

Billie Eilish oferă fanilor ei o privire atentă în interiorul procesului ei creativ. Tânăra artistă vorbește despre sinestezie și concepte...

Închide