Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Fanii Avicii din România pot asculta muzică nouă de pe albumul "TIM" înainte de lansare

Fanii Avicii din 17 țări, printre care și România, vor putea asculta în premieră fragmente din piesele încă nelansate de pe albumul "TIM", primul material al DJ-ului făcut public post-mortem. Discul va fi lansat pe 6 iunie.
Avicii (Tim Bergling) în 2017

Avicii (Tim Bergling) în 2017

"TIM" de la Avicii își propune să anuleze orice granițe culturale și geografice, să dărâme stereotipuri, preconcepții și să creeze o conexiune naturală și semnificativă între toți ascultătorii. Viața lui Avicii și talentul său incontestabil au reușit să aducă oamenii împreună, să transforme străinii în prieteni, să dea naștere unei comunități în care muzica primează și vindecă omul de supliciul singurătății.

Fragmente din piesele încă nelansate de pe albumul "TIM" vor putea fi ascultate în premieră în România sâmbătă (1 iunie) și duminică (2 iunie), între orele 14:00 și 18:00, la Grand Cinema & More (în foyer), în mall Băneasa. De această premieră vor beneficia și fanii artistului din alte 16 orașe, respectiv Sydney, Tokyo, Stockholm, Londra, New York, Sao Paulo, Oslo, Paris, Berlin, Salzburg, Bruxelles, Mexico City, Zürich, Taipei, Auckland și Toronto.

Cum funcționează campania

Mecanismul campaniei este simplu: prin simpla atingere și menținerea contactului cu un ecran, conexiunea dintre tine și o altă persoană, aflată în orașele mai sus menționate, va fi posibilă pentru câteva secunde și împreună veți putea asculta în premieră noua muzică semnată Avicii.

Fiecare dintre cele 12 piese integrate pe acest material are propria poveste, care, încadrată în contextul adecvat, reușește să construiască istoria unei întregi existențe.

Cei prezenți sâmbătă și duminică la Grand Cinema & More vor fi parte a unei experiențe unice, menite a dizolva orice bariere și a sta mărturie afirmației conform căreia muzica este un limbaj universal.

Albumul post-mortem "Tim" va fi lansat pe 6 iunie. Acesta conține piese care au fost finalizate cu atenție și considerație de către Universal Music, familia și muzicienii cu care a colaborat Avicii în cariera sa.

Tracklist "TIM":

 1. Avicii - Peace Of Mind (feat. Vargas & Lagola)
 2. Avicii - Heaven
 3. Avicii - SOS (feat. Aloe Blacc)
 4. Avicii - Tough Love (feat. Agnes, Vargas & Lagola)
 5. Avicii - Bad Reputation (feat. Joe Janiak)
 6. Avicii - Ain't A Thing (feat. Bonn)
 7. Avicii - Hold The Line (feat. A R I Z O N A)
 8. Avicii - Freak (feat. Bonn)
 9. Avicii - Excuse Me Mr Sir (feat. Vargas & Lagola)
 10. Avicii - Heart Upon My Sleeve (feat. Imagine Dragons)
 11. Avicii - Never Leave Me (feat. Joe Janiak)
 12. Avicii - Fades Away (feat. Noonie Bao)

 

Citește mai multe despre Avicii
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE