Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Apocalyptica revine la București în octombrie 2019 - PREȚURI BILETE

La doi ani de la concertul susținut la Sala Palatului, Apocalyptica revine la București. Trupa va cânta pe 29 octombrie la Arenele Romane (cort încălzit), fanii urmând să asculte albumul integral care i-a consacrat pe filnlandezi: "Metallica by 4 cellos".

Apocalyptica în concert la Sala Palatului pe 6 aprilie 2017

După concertele din 2012 și 2017, de la București, și 2015, de la Sibiu, formația Apocalyptica revine în țara noastră pentru a readuce în atenția publicului albumul "Metallica by 4 cellos". Cu acest prilej, finlandezii vor cânta integral materialul care i-a consacrat, alături de multe alte hituri Metallica. Concertul va avea loc pe 29 octombrie la Arenele Romane (cort încălzit).

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertul Apocalyptica din 2017

Albumul "Metallica by four cellos" a marcat debutul trupei Apocalyptica. Lansat în mai 1996, discul este o adevărată operă rock, ce a schimbat peisajul muzical al următorilor 20 de ani. Alături de acest epic album, trupa va cânta la București și reinterpretări în premieră ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters si "Seek and Destroy". Finlandezii oferă o abordare unică a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume - Metallica. Mai mult decât atât, Apocalyptica și-a creat de-a lungul anilor propriul stil, reușind să-și facă muzica remarcată și apreciată la nivel internațional.

Bilete la concertul Apocalyptica din 2019:

Earlybird (primele 200 de bilete):

  • 109 lei - Acces General
  • 155 lei - Golden Circle (în fața scenei)

Presale 1 (următoarele 300 de bilete):

  • 119 lei - Acces General
  • 175 lei - Golden Circle

Presale 2:

  • 129 lei - Acces General
  • 185 lei - Golden Circle

La intrare:

  • 150 lei - Acces General
  • 200 lei - Golden Circle

*Numărul biletelor din Golden Circle (zona din fața scenei) este limitat la doar 400 de bucăți.

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei.

*Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Apocalyptica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Femei pe Mătăsari 2019 - Programul pe ore al concertelor

Cea de-a noua ediție a festivalului Femei pe Mătăsari va avea loc în perioada 31 mai - 2 iunie 2019,...

Închide