Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Află cine sunt primii finaliști ai sezonului 9 "Românii au talent!"

Seara de vineri, 17 mai, a adus o primă semifinală de gală transmisă live pe Pro TV a emisiunii "Românii au talent!" în care talentele au fost la cotă ridicată. Publicul a votat pentru favoriții săi din cei 12 concurenți iar 5 dintre ei au trecut mai departe în finală. Află mai multe din articol.
Românii au talent! - Semifinala

Românii au talent! - Semifinala

Sezonul 9 al emisiunii "Românii au talent!" se mai numește și sezonul "suprem", iar în seara primei semifinale am înțeles de ce. Fiecare dintre concurenții prezenți pe scena a uimit prin talentul și măiestria sa, făcând selecția una foarte dificilă.

Semifinala s-a desfășurat într-o atmosferă de gală, cu cei patru jurați arătând mai sclipitori ca niciodată, iar scena a fost pregătită cu decoruri adaptate la numărul fiecărui concurent în parte.

Munca participanților de a aduce un număr mai bun decât cel din preselecții s-a văzut la fiecare în parte, iar multe dintre confesiunile din culise au fost despre performanța realizată prin muncă susținută.

Seara a început și s-a încheiat cu muzică, alături de charismaticul cântăreț și dansator de jazz Andrei Cheteleș și croitoreasa care i-a emoționat pe toți cu vocea ei, Ana Maria Pantaze. Pe tot parcursul semifinalei ștacheta a rămas ridicată foarte sus, cu fiecare reprezentație. Lucian Răducanu a fost Spiderman, Stevie Starr a înghițit și regurgitat pești vii, Andreea Tucaliuc a uimit din nou prin contorsionismul ei, Ema Stoian a stârnit urale prin talentele ei în dans iar Magitot a întreținut atmosfera prin numărul lui de magie amuzantă.

În urma votului publicului au fost desemnați patru finaliști din cei 12, iar juriul format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu, au desemnat încă un finalist preferat, urmând să mai desemneze unul în cea de a doua semifinală de săptămâna viitoare.

Cele patru alegeri ale publicului sunt: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot și Rareș Bratu

Ana Maria Pantaze care în semifinală a cântat cu vocea sa puternică piesa "I put a spell on you" și a povestit din culise despre viața ei modestă și despre cum și-a făcut singură rochia. Ea a spus că va rămâne o fată simplă, orice s-ar întâmpla pe parcursul concursului. În preselecții Ana Maria a primit Golden Buzz de la Mihai Petre.

Ema Stoian, micuța dansatoare în vârstă de 10 ani care a adus bucurie pe chipurile tuturor  și Golden Buzz de la Andra în preselecții. Ema a povestit cât de importantă e munca pentru performanța în dans și a dezvăluit că este deja câștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale la concursuri de dans pentru copii.

Magitot, pe numele lui Marius Draguș, a binedispus din nou printr-un număr unic de magie umoristică, stârnind râs după râs. În culise a adus cu el pe câinele și colegul său de apartament, câinele pe nume "Preș".

Rareș Bratu a încântat din nou urechile publicului cu talentul său de a cânta la pian. În culise a vorbit despre cât de mult înseamnă mama lui pentru el și cât l-a ajutat să își pună în valoare talentul.

Alegerea juriului, al cincilea concurent care intră în semifinale este contorsionista în vârstă de 15 ani Andreea Tucaliuc. Ea a plăcut atât prin numărul său cât și prin puritates și modestia de care a dat dovadă. A povestit câtă muncă este în acest sport și cât de greu e să ajungă mai departe cu el, fiind foarte puțin popular în România.

Aceștia sunt cei 5 finaliști desemnați în urma primei semifinale a sezonului 9 "Românii au talent!", pe ei îi veți întâlni în marea finală.

Pe lângă aceștia, Ema Stoian și Magitot au fost desemnați candidați pentru premiul special al juriului în valoare de 10,000 de euro.

 

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Subcarpați pregătesc un concert special: "Dă-i Foale!" la Arenele Romane - VIDEO

Mc Bean & co își așteaptă fanii pe 24 mai la Arenele Romane, la una din cele mai mari producții...

Închide