Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adele oferă un teaser cu privire la un posibil album nou, "30"

Adele a împlinit pe 5 mai vârsta de 31 de ani şi a simţit nevoia să ofere fanilor un teaser cu privire la un nou album. De altfel LP-urile artistei au stat sub semnul schimbărilor de vârstă şi ale maturizării. Aflaţi în articol ce ştim despre un posibil viitor disc.

Publicat

pe

Adele zi de nastere 31 ani 2019
Adele zi de nastere 31 ani 2019 │ FOTO: Adele www.instagram.com

Adele a postat pe Internet un mesaj în care reflectă cu privire la ultimul an, cel de tranziţie între vârsta de 30 şi cea de 31 de ani. Artista a glumit, afirmând că "30" va fi un disc drum 'n bass pentru a le face în ciudă tuturor. A numit ultimul an drept unul greu şi a scris următoarele pe Instagram:

Acesta este anul 31... îi mulţumesc lui Dumnezeu. Anul 30 m-a încercat din greu, dar îmi asum tot şi încerc din greu să profit de toate oportunităţile. Indiferent cât de mult suntem aici, în viaţă, lucrurile sunt constant complicate uneori. M-am schimbat drastic în ultimii ani şi în continuare mă schimb, iar asta e OK. 31 va fi un an mare şi vreau să îl petrec de una singură.

Pentru prima oară într-un deceniu sunt gata să simt lumea din jurul meu şi să mă uit în sus măcar o dată. Fiţi buni cu voi înşivă oameni buni, suntem doar oameni, luaţi-o încet, puneţi telefonul jos şi râdeţi cu gura până la urechi la fiecare ocazie. A învăţa CU ADEVĂRAT să te iubeşti pe tine este idealul şi tocmai mi-am dat seama că este mai mult decât suficient. O să învăţ să vă iubesc şi pe voi până la urmă... nişte sălbatici.

Albumul "30" ar putea fi un disc drum 'n bass pentru a vă face în ciudă tuturor. Capul sus!

Şansele sunt totuşi mici ca Adele să se aventureze în drum n' bass, deşi artiste ca Elle Goulding sau Claire Maguire au explorat dubstep şi drum n' bass din plin pe remixuri. Mesajul lui Adele este totuşi un indiciu că ni se pregăteşte ceva. Au trecut 4 ani de la ultimul LP al artistei britanice, lansat în 2015, "25".

Adele a anunţat recent separarea de soţul său, Simon Konecki, cu care are un fiu. Cei doi s-au căsătorit în secret, iar acest lucru a fost recunoscut de muziciană la premiile Grammy din 2017. Artista a făcut o tradiţie din a numi albume după vârsta sa. LP-ul de debut a fost "19", numit după vârsta la care a început să compună şi să înregistreze acel material.

A debutat în 2008, urmat de "21" în 2011 şi "25" în 2015. În ultimele interviuri asociate promovării acelui material discografic, britanica a sugerat că va lăsa în urmă moda denumirilor de LP după vârsta sa, simţind nevoia unei schimbări.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Adele a soluționat divorțul, va împărți custodia fiului ei cu fostul șot

Adele și fostul soț, Simon Konecki, vor împărți custodia fiului lor de 8 ani, Angelo. Cei doi s-au despărțit în 2019, divorțul soluționându-se săptămâna trecută.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Adele nu va plăti pensie alimentară pentru fiul ei. Angelo va beneficia de implicarea ambilor părinți, artista și fostul soț, Simon Konecki, urmând să împartă custodia.

Potrivit documentelor obținute de The Associated Press, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile separării. Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijinul fostului partener și ambii au fost de acord cu custodia legală și fizică comună a fiului Angelo, în vârstă de 8 ani. Conform articolelor din presa britanică, cei doi vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii.

Adele s-a căsătorit cu Simon Konecki, cofondator al brandului Life Water, în mai 2018. Cei doi au devenit un cuplu cu mulți ani înainte de a se căsători, Angelo venind pe lume în 2012.

Adele lucrează la un nou album

Adele lucrează în prezent la cel de-al patrulea material de studio, potrivit unor informații pe surse apărute în presă artista avându-l alături pe Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Citește în continuare

Albume noi

Adele ar putea colabora cu Beyonce. Noul album al artistei britanice prinde contur

Adele lucrează la un nou album, iar Beyonce este pe lista ei de colaborări în așteptare. Potrivit unor zvonuri ajunse în presă, artista britanică face tot posibilul să înregistreze o piesă cu idolul ei, la acest viitor material contribuind și toboșarul Pearl Jam.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Data lansării noului album al lui Adele rămâne în continuare sub semnul întrebării, însă înregistrările pentru acest material au avansat. Potrivit unor informații pe surse apărute de curând în presă, artista lucrează la cel de-al patrulea album de studio cu Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

"Am avut ocazia de a înregistra niște muzică nouă pentru Adele, iar când i-am auzit vocea în căști m-au cuprins fiorii"

O informație deja confirmată este faptul că toboșarul Pearl Jam, Matt Chamberlain, a înregistrat câteva porțiuni muzicale noi pentru viitorul LP al lui Adele. Muzicianul, ce a colaborat în trecut și cu David Bowie, Sir Elton John și Bob Dylan, s-a declarat profund impresionat de vocea puternică a artistei britanice.

"Săpămâna trecută am participat la câteva sesiuni de înregistrări cu câțiva artiști - ăsta e job-ul meu de zi, se pare - și am avut ocazia de a înregistra niște muzică nouă pentru Adele, iar când i-am auzit vocea în căști m-au cuprins fiorii.

A fost atât de puternică și de emoționantă. Știi ce voce are, dar să fii în aceeași încăpere cu cineva care cântă așa, e pur și simplu nebunesc. O auzi la radio și peste tot și spui <<Da, e foarte tare>>, dar să fii în aceeași cameră cu oamenii ăștia e o energie extraordinară, e impresionant", a povestit Matt Chamberlain.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending