Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adele oferă un teaser cu privire la un posibil album nou, "30"

Adele a împlinit pe 5 mai vârsta de 31 de ani şi a simţit nevoia să ofere fanilor un teaser cu privire la un nou album. De altfel LP-urile artistei au stat sub semnul schimbărilor de vârstă şi ale maturizării. Aflaţi în articol ce ştim despre un posibil viitor disc.

Publicat

pe

Adele zi de nastere 31 ani 2019
Adele zi de nastere 31 ani 2019 │ FOTO: Adele www.instagram.com

Adele a postat pe Internet un mesaj în care reflectă cu privire la ultimul an, cel de tranziţie între vârsta de 30 şi cea de 31 de ani. Artista a glumit, afirmând că "30" va fi un disc drum 'n bass pentru a le face în ciudă tuturor. A numit ultimul an drept unul greu şi a scris următoarele pe Instagram:

Acesta este anul 31... îi mulţumesc lui Dumnezeu. Anul 30 m-a încercat din greu, dar îmi asum tot şi încerc din greu să profit de toate oportunităţile. Indiferent cât de mult suntem aici, în viaţă, lucrurile sunt constant complicate uneori. M-am schimbat drastic în ultimii ani şi în continuare mă schimb, iar asta e OK. 31 va fi un an mare şi vreau să îl petrec de una singură.

Pentru prima oară într-un deceniu sunt gata să simt lumea din jurul meu şi să mă uit în sus măcar o dată. Fiţi buni cu voi înşivă oameni buni, suntem doar oameni, luaţi-o încet, puneţi telefonul jos şi râdeţi cu gura până la urechi la fiecare ocazie. A învăţa CU ADEVĂRAT să te iubeşti pe tine este idealul şi tocmai mi-am dat seama că este mai mult decât suficient. O să învăţ să vă iubesc şi pe voi până la urmă... nişte sălbatici.

Albumul "30" ar putea fi un disc drum 'n bass pentru a vă face în ciudă tuturor. Capul sus!

Şansele sunt totuşi mici ca Adele să se aventureze în drum n' bass, deşi artiste ca Elle Goulding sau Claire Maguire au explorat dubstep şi drum n' bass din plin pe remixuri. Mesajul lui Adele este totuşi un indiciu că ni se pregăteşte ceva. Au trecut 4 ani de la ultimul LP al artistei britanice, lansat în 2015, "25".

Adele a anunţat recent separarea de soţul său, Simon Konecki, cu care are un fiu. Cei doi s-au căsătorit în secret, iar acest lucru a fost recunoscut de muziciană la premiile Grammy din 2017. Artista a făcut o tradiţie din a numi albume după vârsta sa. LP-ul de debut a fost "19", numit după vârsta la care a început să compună şi să înregistreze acel material.

A debutat în 2008, urmat de "21" în 2011 şi "25" în 2015. În ultimele interviuri asociate promovării acelui material discografic, britanica a sugerat că va lăsa în urmă moda denumirilor de LP după vârsta sa, simţind nevoia unei schimbări.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Emisiunea lui James Corden, Carpool Karaoke a ajuns la final; Adele e ultimul invitat

Cum toate lucrurile bune trebuie să ajungă la final şi emisiunea lui James Corden, "The Late Late Show" a ajuns la capăt de drum. Împreună cu ea dispare şi segmentul "Carpool Karaoke", iar ultimul episod tocmai a fost difuzat, cu Adele ca invitat.

Publicat

pe

Carpool Karaoke ultimul episod James Corden Adele 2023
Carpool Karaoke ultimul episod James Corden Adele 2023

James Corden i-a luat locul lui Craig Ferguson la "The Late Late Show" în 2015 şi a rezistat 8 ani în acest post solicitant. În 2016 avea să apară sketch-ul cu Adele "Carpool Karaoke", care a ajuns un viral uriaş, cel mai popular clip YouTube din 2016. Apoi a fost viralul cu Paul McCartney, care i-a adus o nominalizare la Primetime Emmy lui Corden.

Cei doi au făcut diferite opriri prin Liverpool, vizitând obiective legate de istoria trupei Beatles. Revenind totuşi la cel mai nou release, Adele a fost ca de obicei senzaţională în acest episod. Pe lângă cântat, i-a stârnit şi lacrimi lui Corden, care ştia că e la ultima ispravă în cadrul emisiunii. Adele a fost cea care a fost la volan pe parcursul plimbării, practic şi-a luat prietenul cel bun şi l-a condus la muncă. Se pare că sesiunea aceasta Carpool Karaoke a fost de fapt o surpriză pentru Corden.

În acelaşi episod cântăreaţa britanică a dezvăluit că primul vers al piesei "I Drink Wine" este parţial inspirat de o conversaţie lungă pe care a avut-o cândva cu James Corden. Acel track a apaurt pe albumul lui Adele din 2021, "30". Cei doi au stat de vorbă 6 ore pe durata unei călătorii spre casă, pentru a fi împreună cu familiile de sărbători.

Gazda "The Late Late Show" a primit aprecieri din partea invitatei, care l-a numit unul dintre cei care a ajutat-o să treacă peste divorţul de Simon Konecki din 2019. La rândul său Corden i-a cerut sfaturi lui Adele, simţindu-se nefericit în SUA şi fiindu-i dor de Marea Britanie. Ultimele episoade cu Corden ca amfitrion al emisiunii sunt difuzate în această săptămână.

Cei doi au cântat împreună piese că "Rolling In the Deep", dar şi hitul "Don't Rain On My Parade" de la Barbra Streisand. Harry Styles şi Will Ferrel vor fi invitaţii ultimului episod al lui Corden, pe 27 aprilie.

Citește în continuare

Trending