Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Adele oferă un teaser cu privire la un posibil album nou, "30"

Adele a împlinit pe 5 mai vârsta de 31 de ani şi a simţit nevoia să ofere fanilor un teaser cu privire la un nou album. De altfel LP-urile artistei au stat sub semnul schimbărilor de vârstă şi ale maturizării. Aflaţi în articol ce ştim despre un posibil viitor disc.
Adele zi de nastere 31 ani 2019

Adele zi de nastere 31 ani 2019 (foto: Adele)

Adele a postat pe Internet un mesaj în care reflectă cu privire la ultimul an, cel de tranziţie între vârsta de 30 şi cea de 31 de ani. Artista a glumit, afirmând că "30" va fi un disc drum 'n bass pentru a le face în ciudă tuturor. A numit ultimul an drept unul greu şi a scris următoarele pe Instagram:

Acesta este anul 31... îi mulţumesc lui Dumnezeu. Anul 30 m-a încercat din greu, dar îmi asum tot şi încerc din greu să profit de toate oportunităţile. Indiferent cât de mult suntem aici, în viaţă, lucrurile sunt constant complicate uneori. M-am schimbat drastic în ultimii ani şi în continuare mă schimb, iar asta e OK. 31 va fi un an mare şi vreau să îl petrec de una singură.

Pentru prima oară într-un deceniu sunt gata să simt lumea din jurul meu şi să mă uit în sus măcar o dată. Fiţi buni cu voi înşivă oameni buni, suntem doar oameni, luaţi-o încet, puneţi telefonul jos şi râdeţi cu gura până la urechi la fiecare ocazie. A învăţa CU ADEVĂRAT să te iubeşti pe tine este idealul şi tocmai mi-am dat seama că este mai mult decât suficient. O să învăţ să vă iubesc şi pe voi până la urmă... nişte sălbatici.

Albumul "30" ar putea fi un disc drum 'n bass pentru a vă face în ciudă tuturor. Capul sus!

Şansele sunt totuşi mici ca Adele să se aventureze în drum n' bass, deşi artiste ca Elle Goulding sau Claire Maguire au explorat dubstep şi drum n' bass din plin pe remixuri. Mesajul lui Adele este totuşi un indiciu că ni se pregăteşte ceva. Au trecut 4 ani de la ultimul LP al artistei britanice, lansat în 2015, "25".

Adele a anunţat recent separarea de soţul său, Simon Konecki, cu care are un fiu. Cei doi s-au căsătorit în secret, iar acest lucru a fost recunoscut de muziciană la premiile Grammy din 2017. Artista a făcut o tradiţie din a numi albume după vârsta sa. LP-ul de debut a fost "19", numit după vârsta la care a început să compună şi să înregistreze acel material.

A debutat în 2008, urmat de "21" în 2011 şi "25" în 2015. În ultimele interviuri asociate promovării acelui material discografic, britanica a sugerat că va lăsa în urmă moda denumirilor de LP după vârsta sa, simţind nevoia unei schimbări.

Citește mai multe despre Adele
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Hetfield (Metallica) dă replici unui criminal în serie, debutând în rol de polițist

"Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile", filmul ce îl are în centrul atenției pe criminalul Ted Bundy, a apărut în...

Închide