Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Urmărește trailerul cu Beyoncé pentru documentarul Coachella Homecoming

Reprezentația de mare senzație pe care Beyoncé a avut-o la festivalul Coachella 2018 a devenit subiectul unui documentar Netflix. Documentarul se numește "Homecoming" și urmărește procesul din spatele întregii reprezentații. Vezi mai jos trailerul video pentru viitorul film.
Beyonce @ Coachella 2018

Beyonce @ Coachella 2018

Cu toții știm că Beyoncé este dincolo de conceptul de cântăreață, este un fenomen cultural în sine care rescrie istoria muzicii și cea a culturii din care face parte, cea afro-americană. Fiecare reprezentație a ei este un adevărat spectacol și un prilej de a transmite mai departe o suită de mesaje despre împuternicirea femeii, diferențele dintre rase și importanța moștenirii culturale pentru oameni.

Iată că venit momentul ca o parte din povestea lui Beyoncé să fie transmisă prin intermediul unui documentar, care poartă titlul de "Homecoming" și pune focus pe un episod notabil din viața artistei. Este vorba despre participarea ei de senzație din 2018 din cadrul festivalului american Coachella și de show-ul maiestuos de atunci.

În anul 2017, Beyoncé era anunțată ca headliner la Coachella dar și-a anulat participarea din pricina faptului că era însărcinată cu cei doi gemeni care sunt acum în vârstă de aproape doi ani. Participarea ei a fost reprogramată pentru festivalul din anul următor, devenind astfel un punct de atracție pentru fani. Ceea ce s-a întâmplat în aprilie 2018 a fost un moment memorabil și istoric, așa cum au declarat multe publicații la acel moment - o reprezentație amplă, cu sute de dansatori de culoare și o Beyoncé care trece prin diferite roluri, un show de putere și de cooperare.

Documentarul urmărește drumul de la concept la spectacol

Filmul intră în spatele conceptului show-ului de la Coachella și arată un pic mai mult despre ceea ce înseamnă să pui la cale o asemenea reprezentație, care sunt etapele și în ce fel muncesc toți oamenii implicați în proiect. În trailerul filmului avem parte și de câteva imagini cu gemenii nou-născuți la acea vreme ai lui Beyoncé și Jay Z, oferindu-ne și imaginea lui B. ca mamă. Lansarea documentarului este stabilită pe Netflix pentru 17 aprilie 2019.

Iată ce spune vocea care rulează în fundalul trailerului pentru documentarul "Homecoming":

Ceea ce vreau cu adevărat să fac este să fiu un reprezentant al rasei mele, al rasei umane. Am oportunitatea să arăt cât de blânzi, de inteligenți și de generoși putem fi. Am o șansă să predau, să iubesc și să râd, și știu că atunci când voi fi terminat de făcut ceea ce sunt trimisă aici să fac voi fi chemată acasă. Și voi merge acolo fără trepidații, fără frică, fără să mă întreb ce se va întâmpla. Spuneți adevărul. Vouă înșivă mai întâi și copiilor voștri.

Citește mai multe despre Beyonce
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rod Stewart și Jeff Beck se vor reuni pentru a susține "cel mai elaborat concert al lor din ultimii 35 de ani"

La un deceniu de la ultima apariție scenică împreună, Rod Stewart și Jeff Beck anunță pentru toamna aceasta un show...

Închide