Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Urmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO

Cel mai nou episod din Românii au Talent ne-a adus un moment viral, realizat de puştiul Aris Negoiţă. În vârstă de doar 8 ani "Mowgli", aşa cum l-a poreclit Pavel Bartoş, a etalat mişcări de dans demne de cele mai complexe coregrafii. Urmăreşte momentul special în articol.
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent

Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent (foto: PROTV)

Junele cu păr creţ a executat coregrafii complicate, pe ritmuri exotice şi s-a unduit în faţa juriului. A făcut asta pe muzică dancehall şi pop, cu mişcări de braţe şi picioare pe care şi Smiley era gelos, cu al său background de dans. Tânărul a primit aplauzele membrilor juriului şi a ridicat sala în picioare, făcându-i pe Smiley şi Pavel Bartoș să apese butonul auriu.

"Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm că oamenii să-l ducă măcar până-n finală", spune Smiley.

Micuţul a primit Golden Buzz de la cei doi prezentatori, ceea ce înseamnă că îl vom revedea în semifinală. Aris Negoiţă urmează cursuri de dans de 3 ani, deşi are doar 8 ani. Este extrem de natural, flexibil şi se vede că ştie ce face. Chiar şi Mihai Petre a rămas şocat de abilităţile fizice ale micuţului, capacitatea de efort şi cea de contorsionare a corpului.

Am văzut salturi peste cap, sfoara şi tumbe, dintr-un repertoriu foarte vast de mişcări. Aris este senzaţia acestui sezon 9 de "Românii au talent" şi are tot ce îi trebuie să ajungă chiar în finală.

Cea de-a zecea ediție Românii au talent

Pumn și virgulă, Răzvan Aron, Tudor Anghelescu, Sînziana Oslobanu, Simona Stângă, Light quartet, Rareș Bratu, Mihai Butnaru, Francesca Dulca, Elvis Buruiană și Elena Godunova au reușit să impresioneze juriul în cea de-a zecea ediție "Românii au talent" și au primit 3 sau 4 DA.

"Românii au talent" a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.2 puncte de rating și 42.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.3 puncte de rating și 12.2% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit "Românii au talent", iar în minutul de maximă audiență de la 21:50, peste 3.7 milioane de români au fost cu ochii pe show-ul de divertisment de la ProTV.

Citește mai multe despre Aris NegoițăSmiley
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tame Impala lansează a doua piesă oficială - "Borderline" - AUDIO

Tame Impala a revenit în 2019 în atenția industriei muzicale după o pauză discografică de patru ani. După piesa "Patience"...

Închide