Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Urmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO

Cel mai nou episod din Românii au Talent ne-a adus un moment viral, realizat de puştiul Aris Negoiţă. În vârstă de doar 8 ani "Mowgli", aşa cum l-a poreclit Pavel Bartoş, a etalat mişcări de dans demne de cele mai complexe coregrafii. Urmăreşte momentul special în articol.
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent

Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent │ FOTO: PROTV

Junele cu păr creţ a executat coregrafii complicate, pe ritmuri exotice şi s-a unduit în faţa juriului. A făcut asta pe muzică dancehall şi pop, cu mişcări de braţe şi picioare pe care şi Smiley era gelos, cu al său background de dans. Tânărul a primit aplauzele membrilor juriului şi a ridicat sala în picioare, făcându-i pe Smiley şi Pavel Bartoș să apese butonul auriu.

"Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm că oamenii să-l ducă măcar până-n finală", spune Smiley.

Micuţul a primit Golden Buzz de la cei doi prezentatori, ceea ce înseamnă că îl vom revedea în semifinală. Aris Negoiţă urmează cursuri de dans de 3 ani, deşi are doar 8 ani. Este extrem de natural, flexibil şi se vede că ştie ce face. Chiar şi Mihai Petre a rămas şocat de abilităţile fizice ale micuţului, capacitatea de efort şi cea de contorsionare a corpului.

Am văzut salturi peste cap, sfoara şi tumbe, dintr-un repertoriu foarte vast de mişcări. Aris este senzaţia acestui sezon 9 de "Românii au talent" şi are tot ce îi trebuie să ajungă chiar în finală.

Cea de-a zecea ediție Românii au talent

Pumn și virgulă, Răzvan Aron, Tudor Anghelescu, Sînziana Oslobanu, Simona Stângă, Light quartet, Rareș Bratu, Mihai Butnaru, Francesca Dulca, Elvis Buruiană și Elena Godunova au reușit să impresioneze juriul în cea de-a zecea ediție "Românii au talent" și au primit 3 sau 4 DA.

"Românii au talent" a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.2 puncte de rating și 42.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.3 puncte de rating și 12.2% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit "Românii au talent", iar în minutul de maximă audiență de la 21:50, peste 3.7 milioane de români au fost cu ochii pe show-ul de divertisment de la ProTV.

Citește mai multe despre Aris NegoițăSmiley
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tame Impala lansează a doua piesă oficială - "Borderline" - AUDIO

Tame Impala a revenit în 2019 în atenția industriei muzicale după o pauză discografică de patru ani. După piesa "Patience"...

Închide