Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Tame Impala lansează a doua piesă oficială - "Borderline" - AUDIO

Tame Impala a revenit în 2019 în atenția industriei muzicale după o pauză discografică de patru ani. După piesa "Patience" lansată în martie și apariția la Saturday Night Live, Tame Impala lansează "Borderline", al doilea single de pe viitorul material discografic.
Tame Impala

Tame Impala

În spatele conceptului Tame Impala se află Kevin Parker, care compune, cântă, înregistrează și produce muzica trupei. Combinația unică de influențe vintage în compozițiile lor aduce aminte de rockul psihedehelic al anilor '70, însoțit de un vibe fresh, disco.

După piesa "Patience", lansată oficial în luna martie, acum apare single-ul "Borderline", o piesă dansantă și contagioasă, cu o lumină unduitoare a sunetului. Noua manieră de a se prezenta din punct de vedere muzical a trupei australiene se arată promițătoare, așa cum o arată și apariția trupei ca headliner la festivalul Coachella 2019.

Ambele piese au fost cântate live în premieră la Saturday Night Live, pe 30 martie.

Până la noi știri despre lansarea noului material dicografic, știm doar că Tame Impala va concerta în UK în luna iunie: pe 8 iunie la The O2, Londra; pe 24 iunie la Empress Ballroom, Blackpool și pe 26 iunie la 3Arena, Dublin.

Citește mai multe despre Tame Impala
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Labrinth, Sia & Diplo lansează primul lor album "LSD"

Proiectul Labrinth, Sia & Diplo lansează oficial primul lor album. Cu grafică jucăușă și costume trăznite, cei trei muzicieni își...

Închide