Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sting va ține showuri la Ceasar's Palace în Las Vegas începând cu 2020 - VIDEO

La cei 67 de ani ai săi, cariera lui Sting este în continuă înflorire, anunțând decizia de a accepta să țină spectacole cu rezidență în Las Vegas. Cot la cot cu noul său album "My Songs" și cu colaborarea cu Shaggy, Sting se va afla în 2020 la Caesar's Palace pentru o serie de 16 concerte. Află mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017
Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Sting completează lista artiștilor care țin spectacole de tip rezidență la The Colloseum de la Ceasar's Palace din Las Vegas, după Celine Dion, Elton John, Rod Stewart, Mariah Carey și alții. După numeroase invitații refuzate de Sting până acum de a se angaja într-un astfel de gen de spectacole, din pricina multiplelor sale turnee, muzicianul declară că acum se simte pregătit să o facă.

În interviul pe care îl oferă pentru Associated Press, Sting vorbește cu entuziasm despre rezidența din Las Vegas, bucuros în special pentru faptul că el și trupa vor avea propria sală, iar senzația va fi că oamenii vin la el acasă să îl asculte cântând. De asemenea, Sting relatează că nu vor fi simple concerte ci spectacole în toată regula, cu dans, cu vizualuri, adevărate "Vegas shows".

Vom bineveni oamenii în casa noastră - asta va fi în principiu. Voi spune povestea vieții mele prin cântece. Am avut o viață lungă și interesantă până acum, așa că de abia aștept!

Sting va lansa în luna mai albumul "My Songs", care conține cele mai iubite cântece din cariera sa în variante reorchestrate și aranjate în așa fel încât să spună povestea vieții lui. Înainte de rezidența din Las Vegas Sting va concerta în SUA și în lume cu piesele de pe acest album. De asemenea, colaborarea sa cu Shaggy este înfloritoare și îi rezervă câteva spectacole în Mare Britanie înainte de 2020.

Rezidența lui Sting la Caesar's Palace va începe pe 22 mai 2020 și va număra 16 spectacole în total, care se vor întinde până în luna septembrie. Prețul biletelor pornește de la 59 de dolari și se vor pune în vânzare începând cu luna mai a acestui an.

Vă invităm să îl priviți pe Sting vorbind despre Las Vegas în interviul de mai jos.

Comentează

Trending