Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sting anunță lansarea noului album "My Songs"

Sting lansează în 2019 un album care reprezintă firul vieții lui prin intermediul cântecelor. "My Songs" conține piese binecunoscute Sting și Police în variante remasterizate și reimprospătate, însoțite de poveștile pe scurt ale nașterii fiecareia dintre piese.

Publicat

pe

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017
Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Veșnic tânărul Sting, ajuns acum la frumoasa vârstă de 67 de ani, anunță lansarea unui album emblematic, care reunește câteva dintre cele mai iubite piese ale sale, atât solo cât și parte din cariera alături de Police. Albumul se numește "My Songs" și va fi lansat pe 24 Mai 2019 în variante standard, vinyl și deluxe.

Sting spune despre acest album că reprezintă povestea vieții lui sub formă de cântece, fiecare dintre ele reconstruit, recalibrat, cu un feeling proaspăt și contemporan. Piesele vor fi însoțite pe acest album și de notițe personale de la Sting în care vom afla despre poveștile din spatele compoziției unora dintre cele mai de succes cântece scrise vreodată.

Persoanele cu care Sting a colaborat pentru producerea acestui album sunt Martin Kierszenbaum (Sting, Lady Gaga, Robyn), Dave Audé (Bruno Mars, Selena Gomez) și Jerry Fuentes (The Last Bandoleros). Mixajul a fost făcut de Robert Orton (Lana Del Rey, Mumford & Sons) și masterizat de inginerul de sunet Tony Lake (Sting, Shaggy).

Pe varianta deluxe a albumului, fanii Sting vor găsi înregistrări live ale pieselor "Synchronicity II", "Next To You", "Spirits In the Material World" și "Fragile" iar Japonia și Franța vor câte o înregistrare deluxe extra, "I Can’t Stop Thinking About You" pentru Japonia și "Desert Rose" pentru Franța.

Tracklistul albumului Sting - "My Songs":

 • Brand New Day
 • Desert Rose
 • If You Love Somebody Set Them Free
 • Every Breath You Take
 • Demolition Man
 • Can’t Stand Losing You
 • Fields of Gold
 • So Lonely
 • Shape of My Heart
 • Message in a Bottle
 • Fragile
 • Walking on the Moon
 • Englishman in New York
 • If I Ever Lose My Faith in You
 • Roxanne (Live)

Ascultă Sting - "Every Breath You Take"

Sting a concertat de mai multe ori în România, ultima dată fiind la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017 - vezi poze aici. Pe 31 iulie 2013 a cântat la București, la Romexpo - vezi poze.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Sting lansează piesa "If It's Love", anunţă un nou album

Sting a lansat o nouă piesă, intitulată "If It's Love", care sună a imn de iubire atemporal şi are ceva profund britanic. E o declaraţie de dragoste proaspătă, de primăvară, dar cumva îmbibată cu ploaie din UK. Melodia se ascultă în articol, de unde aflăm şi când vine noul album al artistului.

Publicat

pe

Coperta single Sting If It's Love
Coperta single Sting If It's Love │ FOTO: Sting

Sting îşi va lansa noul album de studio, "The Bridge" pe 19 noiembrie. Piesele noi au fost compuse pe parcursul unui an de pandemie globală, dar şi de "pierdere personală, separare, lockdown şi agitaţie politică şi socială" conform artistului. Fostul membru The Police a creat noile track-uri în studiouri din Bahamas, New York şi alte zone de pe glob. A lucrat cu sete creativă de la 10 dimineaţa până la ora cinei.

Întrebat de LA Times dacă ar fi lansat acest disc dacă nu era pandemia, Sting a declarat că avea în gând să producă un material discografic, dar situaţia a fost unică. A fost nevoie să folosească Zoom şi tehnologie avansată a studioului. "The Bridge" vine de la podurile construite între oameni pentru a repara separarea lor. Legendarul muzician vede crearea de piese ca un puzzle unic, pe care vrea să îl rezolve. Totuşi a recunoscut şi că uneori preferă o compoziţie mai uşoară în loc de puzzle: un acord major urmat de unul minor rotunjit.

Sting îşi va începe o rezidenţă în Las Vegas pe 29 octombrie, cu 8 show-uri programate. "If It's Love" e primul single de pe noul album şi insuflă voie bună, optimism şi zâmbete. Include o voce tinerească şi suavă, versuri despre dragoste şi senzaţia de iubire care te cuprinde de la micul dejun şi până când e momentul să tragi obloanele. Sting vede dragostea drept ceva ce nu necesită justificare, o emoţie care trebuie să te predai şi ceva ce nu are leac. Un fluierat şugubăţ începe şi termină piesa, pentru a o face mai light şi mai fredonabilă.

Noul album al lui Sting, cel care vine în noiembrie este cel cu numărul 14 în discografia sa şi în cariera de peste 40 de ani a muzicianului. Ultimul release a fost "My Songs", lansat în 2019, iar pe acel LP britanicul în vârstă de 69 de ani a reinterpretat piese mai vechi ale sale, inclusiv hitul The Police "Every Breath You Take", dar şi "Message In a Bottle" şi "Roxanne". Pe de altă parte "The Bridge" va avea numai compoziţii noi şi originale.

Iată şi tracklist-ul pentru acest album:

01 Rushing Water
02 If It's Love
03 The Book Of Numbers
04 Loving You
05 Harmony Road
06 For Her Love
07 The Hills On The Border
08 Captain Bateman
09 The Bells Of St. Thomas
10 The Bridge
11 Waters of Tyne
12 Captain Bateman's Basement
13 (Sittin 'On) The Dock of the Bay

Prietenul şi colegul lui Stng, Dominic Miller apare pe noile melodii, alături de saxofonistul jazz şi compozitorul Brandford Marsalis, dar şi toboşarul american John Freese.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending