Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Smiley și Pavel Bartoș apasă butonul auriu la "Românii au talent": "Wow, este senzație, mă leșină"

Ultimul golden buzz din sezonul 9 suprem al emisiunii "Românii au talent" va fi acordat de Smiley și Pavel Bartoș. Cei doi au așteptat, dar a meritat: au găsit talentul care să-i reprezinte în acest sezon și sunt extrem de mândri de el.
Românii au talent

Românii au talent

"Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm ca oamenii să-l ducă măcar până-n finală", spune Smiley.

Mihai Petre, fascinat și el de moment, continuă: "Ne-ai zăpăcit! Mamma mia, ești ca o fiară!".

În cea de-a zecea ediție a popularului show de divertisment vom vedea despre cine este vorba și cum arată reprezentația care i-a uluit pe toți: jurați, prezentatori și public.

UPDATE: Aris Negoiță (8 ani) a evoluat spectaculos pe scena "Românii au talent" și a primit Golden Buzz de la cei doi prezentatori. Îl vom reîntâlni astfel, în semifinală. Aris urmează cursuri de dans de trei ani (de la vârsta de 5 ani). Află detalii aici.

Andi Moisescu e specialist în belly dance

Tot vinerea aceasta, vom afla și că Andi Moisescu a devenit expert în belly dance.

"Începând din sezonul trecut, mi-am luat atestat de comentator profesionist pentru momentele de belly dance."

Din această calitate, dobândită cu un an în urmă, juratul va comenta numărul adus pe scenă de o concurentă care "zolează" foarte bine mișcările acestui stil de dans.

Concurenții prezenți vineri la "Românii au talent" vin să le arate românilor tot ce pot, iar cei mici au și un sfat pentru cei de vârsta lor: să lase telefoanele și să iasă afară la sport.

"Telefonul ăla îți dă nervi și rămâi blocat în el", spune unul dintre copiii care urcă vineri pe scenă.

Mai sunt doar patru ediții de preselecții, iar anul acesta bătălia pentru un loc în semifinale este mult mai mare. Sunt doar 24 de locuri în această etapă, cinci dintre ele fiind deja ocupate de golden buzz-uri. Deciziile pentru alegerea semifinaliștilor vor fi mult mai grele, iar în cele două semifinale din acest sezon vom urmări o luptă acerbă între cei mai buni concurenți din 9 suprem pentru un loc în marea finală.

Citește mai multe despre Aris NegoițăSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Yngwie Malmsteen încearcă să spargă chitara indestructibilă Sandvik - VIDEO

Yngwie Malmsteen este faimos pentru setea cu care a spart sute de chitare electrice pe scenă parcursul carierei sale. Iată...

Închide