Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Seredinschi a lansat piesa “Iartă-mă să te iert” în primul său concert din Bucureşti

Seredinschi, una dintre prezenţele cele mai fresh pe scena muzicală românească a lansat o nouă piesă, "Iartă-mă să te iert" în cadrul primului său concert din Bucureşti. Debutul a venit într-un show alături de prieteni, fani şi alţi artişti. Vă invităm să ascultaţi melodia în articol.
Single Seredinschi Iarta-ma sa te iert

Single Seredinschi Iarta-ma sa te iert

Noul single "Iartă-mă să te iert" a fost atât de apreciat de participanţii la eveniment, încât a a fost cântat de 3 ori la concert, la cerea insistentă a publicului. Alături de Seredinschi au cântat şi colegi de la HaHaHa Production, precum Smiley, Dorian, Feli, Jean Gavril, Iova, Raluka şi Ana Baniciu. Un moment inedit a fost cel în care artistul a cântat un cover al piesei lui Smiley "Ce mă fac cu tine de azi".

Feli a urcat pe scenă pentru a cânta refrenul alături de tânărul artist. Despre acest eveniment Seredinschi a spus următoarele:

A fost senzaţional! A fost un super vibe, la un moment dat nu mai înţelegeam pentru ce piesă se strigă "Bis!". Evident că am depăşit timpul care ne fusese dat, că am ajuns să cânt şi cover-uri. A fost super tare! Vă super mulţumesc.

S-au mai auzit la concert şi piese ca "Ochii ei", "Ayo", "Fata de pe Insta" sau "Piesa mea de dor", pe care Seredinschi le-a cântat cu trupa. "Iartă-mă să te iert" este o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, muzica fiind compusă de Şerban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy şi Andrei Maria (Smiley). Versurile sunt scrise de Şerban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Ciresan şi Andrei Maria (Smiley).

Seredinschi devenea cunoscut odată cu sezonul 6 "Vocea României", când a ajuns până în faza galelor live, fiind în echipa lui Smiley. După ce s-a terminat sezonul a început să lucreze la proiectul personal alături de echipa HaHaHa production. Artistul studiază Nanotehnologia la Politehnica din Bucureşti şi este pasionat de inginerie şi muzică.

În 2018 muzicianul a fost distribuit în producţia autohtonă "MAMMA MIA", în rolul lui Sky, viitorul soţ al Sophiei.  În 2019 Seredinschi a colaborat cu NIKA, un alt fost concurent la Vocea României pe piesa "Tu auzi".

Citește mai multe despre Sebastian Seredinschi
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO

Cel mai nou episod din Românii au Talent ne-a adus un moment viral, realizat de puştiul Aris Negoiţă. În vârstă...

Închide