Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Ozzy Osbourne îşi amână toate concertele din 2019, după un accident suferit acasă

Ozzy Osbourne nu trece prin cele mai bune momente ale sale şi după ce a început anul cu complicaţii severe din cauza gripei, acum are alte probleme de sănătate. Septagenarul a anunţat că îşi va amâna toate concertele rămase în 2019, din cauza unui accident suferit acasă.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Artistul a suferit un accident la domiciliu, după ce a căzut în propria casă. Conform unei declaraţii pe pagina de Facebook a solistului Black Sabbath, această cădere a agravat probleme vechi de ani buni. Ozzy a avut un accident grav de ATV în 2003, care s-a lăsat cu sechele şi o serie de operaţii, inclusiv una programată luna trecută.

Accidentul de ATV i-a provocat lui Osbourne rupturi de claviculă şi coaste, leziuni la vase de sânge importante şi probleme cu vertebrele gâtului. Legendarul muzician le recomandă fanilor să îşi păstreze biletele luate pentru concerte din 2019, acestea urmând să fie reprogramate în 2020, în afara celor care se încadrau în festivaluri.

Iată declaraţia completă a artistului:

Nu pot să cred că trebuie să reprogramez noi concerte din turneu. Cuvintele nu pot exprima cât de frustrat, nervos şi deprimat sunt că nu pot să plec în turneu acum. Sunt recunoscător pentru dragostea şi susţinerea pe care o primesc de la familie, de la trupa mea, prieteni şi fani, asta mă face să continui. Trebuie doar să ştiţi că mă recuperez câte puţin în fiecare zi... mă voi recupera complet... îmi voi încheia turneul... mă voi întoarce!

Reprogramarea concertelor se face începând cu februarie 2020, iar fanii vor trebui să îşi păstreze biletele originale, care vor fi acceptate ulterior. Echipa artistului a promis că va anunţa datele concertelor din Marea Britanie şi Europa până la finalul lunii aprilie. Ozzy are o serie mai lungă de ghinioane recente, suferind probleme cu o infecţie toamna trecută, iar în ianuarie 2019 a trebuit să îşi amâne turneul european şi britanic din cauza unor complicaţii de la gripă.

Artistul pornise turneul "No More Tours II" pe 27 aprilie 2018, acesta urmând a fi ultimul turneu solo al lui Ozzy. În concerte îl însoţea chitaristul Zakk Wylde, iar pe setlist se aflau mereu "Paranoid" şi "Crazy Train", dar şi "Mama, I'm Coming Home".

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Khalid a lansat albumul "Free Spirit", un LP al maturizării pentru artist

Khalid, unul dintre cele mai proaspete proiecte muzicale din SUA, a lansat al doilea album din carieră, sub numele de...

Închide