Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Mick Jagger va fi operat la inimă

Mick Jagger va fi operat săptămâna aceasta la inimă, relatează presa americană. Vocalistul trupei The Rolling Stones urmează deja un tratament medical, problemele de sănătate forțându-l recent să amâne turneul din America de Nord.
Mick Jagger

Mick Jagger

The Rolling Stones anunța în urmă cu câteva zile că viitoarele concerte ale formației nu vor mai avea loc la data stabilită. Formația urma să înceapă luna aceasta un turneu cu 17 show-uri în America și Canada, însă problemele de sănătate ale lui Mick Jagger au determinat amânarea lor.

Fără prea multe detalii, trupa anunța că rocker-ul în vârstă de 75 de ani urmează un tratament medical, doctorii recomandându-i să aștepte până la recuperarea completă.

"Îmi displace enorm că trebuie să vă dezamăgesc. Sunt devastat că trebuie să amânăm turneul, dar mă voi strădui să revin pe scenă cât de curând posibil", declara Mick Jagger.

Mick Jagger va fi operat vineri

Potrivit Drudge Report, o publicație americană citată de Reuters, vocalistul trupei The Rolling Stones va suferi chiar săptămâna aceasta o intervenție chirurgicală pentru înlocuirea unei valve cardiace. Vineri, acesta va fi operat la inimă în New York.

Șansele ca Mick Jagger să se recupereze complet sunt ridicate, rata de succes a acestei proceduri medicale fiind de 95%. Medicii se așteaptă ca muzicianul să revină pe scenă până la vară.

Contactați de Reuters pentru a comenta pe marginea informațiilor apărute pe site-ul Drudge Report, reprezentanții lui Mick Jagger din SUA nu au oferit încă un răspuns. Nu s-au putut obține informații suplimentare nici de la purtătorul de cuvânt al trupei din Londra, acesta refuzând să comenteze.

Formația încurajează fanii să-și păstreze biletele la concertele amânate

Peste un milion de fani își cumpăraseră bilete pentru cele 17 concerte amânate. Aceștia au fost încurajați să-și păstreze tichetele, ele urmând să rămână valabile pentru noile date.

Înființată în 1962, The Rolling Stones este una dintre cele mai mai apreciate formații rock din toate timpurile. Trupa a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1989 și în UK Music Hall of Fame în 2004. Discografia formației cuprinde 30 de albume de studio, 23 de albume live și multiple compilații.

Trupa a concertat la București pe 17 iulie 2007, pe stadionul Lia Manoliu, în cadrul turneului european "A Bigger Bang".

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Rimes participă la concertul The Motans de la Arenele Romane ca invitat special

Irina Rimes va cânta ca invitat special la "The Motans Grand Concert", primul concert de anvergură din cariera lui Denis...

Închide