Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Mick Jagger se recuperează în spital după o operație reușită

Mick Jagger a suferit joi o intervenție chirurgicală pe cord, pentru înlocuirea unei valve. Vocalistul The Rolling Stones este ținut în continuare sub observație, pe perioada recuperării.
Mick Jagger

Mick Jagger

Operația la inimă a lui Mick Jagger a fost un succes, doctorii reușind să ajungă la valva problematică prin artera femurală. Această intervenție a fost necesară pentru că tulburarea de care suferea Jagger ar fi putut conduce, în cazul unui infarct, la insuficiență cardiacă și chiar la deces.

Vocalistul The Rolling Stones va fi supravegheat de medici

Mick Jagger va mai rămâne internat în spitalul din New York în care a fost operat pentru încă patru sau cinci zile. În această perioadă, Jagger va trebui să se odihnească, doctorii asigurându-se că nu apar complicații postoperatorii, precum sângerări abundente, ce ar împiedica artera să se vindece.

Dacă perioada de recuperare se încheie fără probleme, rockerul în vârstă de 75 de ani va fi din nou pe picioare. Va fi nevoie de o perioadă de recuperare adițională până la reluarea activității sale și revenirea pe scenă, dar sunt șanse ridicate ca The Rolling Stones să-și poată relua concertele amânate chiar din această vară.

Formația își va reprograma, astfel, toate cele 17 concerte din America și Canada începând cu luna iulie, dar nu va mai putea participa la Jazz Fest din New Orleans. The Rolling Stones va fi înlocuită în lineup-ul festivalului de Fleetwood Mac.

Înființată în 1962, The Rolling Stones este una dintre cele mai mai apreciate formații rock din toate timpurile. Trupa a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1989 și în UK Music Hall of Fame în 2004. Discografia formației cuprinde 30 de albume de studio, 23 de albume live și multiple compilații.

Trupa a concertat la București pe 17 iulie 2007, pe stadionul Lia Manoliu, în cadrul turneului european "A Bigger Bang".

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Bull Music Academy se închide în acest an, alături de Red Bull Radio

Red Bull Music Academy se va închide în luna octombrie a acestui an, încetând colaborarea dintre firma de marketing Yadastar...

Închide